About

Even frisse energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van een sexy dame? Dan is Privéhuis La Cloche het stoutste adresje van Utrecht en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij Privéhuis La Cloche zijn 7 dagen per week diverse ondeugende dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 45 lentes en met een keur aan nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De Privéhuis La Cloche dames verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle kamers waarvan enkelen voorzien zijn van jacuzzi / bad en of douchecabine.

Discretie, hygiene & service staan bij Privéhuis La Cloche bovenaan. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privehuis ligt op 10 minuten van het centrum op 5 minuten van het voorheen bekende redlightdistrict het Zandpad was inmiddels jaren gesloten is, en op 10 minuten van NS Centraal Station Utrecht.

Wij willen benadrukken dat wij een privehuis zijn en geen club. Er is dus geen bar of ge-animeer van dames. U komt nooit andere gasten tegen dus discretie is gewaarborgd en wij hanteren geen entreeprijs. Tevens schenken wij geen alcohol.

Openingstijden: 7 dagen per week (maandag t/m zaterdag) geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Zondags 12.00-22.00 uur.

ONZE DIENSTEN

Privéhuis La Cloche geeft u een complete mix van ondeugende erotische diensten. Privéhuis La Cloche beschikt over 7 sfeervolle kamers waarvan enkele voorzien van jacuzzi of douchecabine.

Onze tarieven zijn gebasseerd op safesex waaronder heerlijk vrijen, (erotische massage), Franse massage/oraal, en intiem.

Daarnaast kan de dame van uw keuze extra handelingen aanbieden zoals:

  • Anaal/Grieks
  • Beffen
  • Tongzoenen
  • SM spel
  • Lesbisch trio
  • Trio met 2 mannen
  • Fetishplay
  • Rollenspel
  • Andere diensten?

De bekendste goodlooking en ook internationale Meesteressen en kinky girls/ladies voor SM liefhebbers ontvangen op onze fraaie SM kamers in onze SM Studio in Almere, zie ook onderstaande links.

Wij staan ook op SMStudio-Almere.nl | SMDome.com | Privehuizenblog.nl

Belangrijk! Wij vinden het zeer belangrijk dat de meisjes/dames/Meesteressen die bij ons ontvangen zelf hun grenzen bepalen in wat ze wel of niet willen qua sexuele dienstverlening, maar ook in hun werktijden. Wij volgen dus ook netjes de regels van de Gemeente inzake onze vergunning en de landelijke opting-in wet hierin. Wij gaan dus respectvol met de zelfstandige meisjes/dames/Meesteressen om. Daarom kunnen werktijden van dames ook op de dag zelf nog verschillen, omdat ze zelf bepalen wanneer ze willen beginnen en stoppen. Telefonisch via de gastvrouw kunt u de laatste informatie krijgen. Meisjes/dames/Meesteressen mogen bij ons ook voorstelrondes overslaan of gasten/klanten weigeren. Dat geeft ook een betere kans op een geslaagde erotische date. De extra sexuele dienstverlening die een meisje/dame buiten de standaardprijs/dienstverlening vraagt of met u doorneemt, valt niet onder onze verantwoording. Dat is tussen u en het meisje/dame.

Wij hopen dat u bij Privéhuis La Cloche de ongedwongen en gezellige sfeer kan proeven en fijne erotische dates zal hebben. Graag tot ziens!