19 mei weer open!

Beste klant,

Op woensdag 19 mei 2021 mogen wij weer de deuren openen! We snakken naar het moment dat wij u weer mogen ontvangen na een half jaar gesloten te zijn. Pas op 17 mei zal definitief het besluit worden gemaakt door de overheid of de corona-maatregelen ook echt versoepeld worden, maar alles lijkt erop dat het echt gaat gebeuren. Uiteraard berichten wij u hier ook zodra dat duidelijk is, eventueel kunt u zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Reserveren?

We zijn al bezig om onze week-agenda te vullen met de sexy dames die weer terug zullen komen. Wilt u reserveren? Dan kan dat nu bij uitzondering ook per e-mail! Wij willen u vragen om alleen te mailen als de dame waarmee u wil afspreken ook echt in onze week-agenda staat. Daarnaast nemen wij alleen reserveringen aan als u voor 30 minuten of langer met een dame op de kamer wil. U kunt ons mailen kan op info@privehuislacloche.nl.

Recensie actie

De recensie-winnaars van de maand november, mogen hun prijs inwisselen in de maand mei 2021! We gaan ook weer door met de recensie-actie, dus schrijft u uw recensie na een bezoekje aan een dame bij ons deze maand? Dan maakt u kans op één van de 20 gratis seksprijzen! Lees hier de voorwaarden.

De sexy dames hopen u 19 mei weer welkom te mogen heten!

Met vriendelijke groet,

Team La Cloche