Tips voor een fijne erotische date met de sexy girl van uw keuze

Omdat erotiek en seks tussen 2 mensen heel verschillend kan zijn in de prostitutie, omdat u als klant betaalt voor een dienst en het voor een dame van plezier werk is waarmee ze haar geld verdiend. Is het soms handig daar even vantevoren bij stil te staan. Wij geven u wat handige tips die de sexdate kunnen verbeteren.

  • Zorg dat u persoonlijke hygiene in orde is. Dames knappen af op onverzorgde of ruikende mannen. Daarom is wassen of douchen in het bijzijn van een dame sterk aan te raden. Dat geeft meer kans op plezier voor beide in de intimiteit die u samen gaat hebben.
  • Communiceert u te allen tijde met de dame, want iedere klant en iedere dame, iedere situatie en gemoedstoestand is anders. Het blijft mensenwerk.
  • Communiceert u van tevoren of u extra diensten af wilt nemen van de dame in kwestie, die kan ook tijdens of direct na het voorstelrondje, zodat u weet wat wel en niet kan qua extra’s bij de dame en tegen welk extra tarief. Deze extra’s dient u wel voor de date met de dame zelf af te rekenen zodat zij weet welke extra dienste zij in de date kan verwerken en ook dat zijn geen zenuwen heeft dat de extra’s niet betaald zouden worden, dat geeft een relaxtere sfeer en energie tijdens de date.
  • Respecteer altijd de grenzen die een dame aangeeft, het zijn immers geen sexrobotten die alles maar moeten doen of over zich heen moeten laten komen wat een klant wil.
  • Dames mogen gasten weigeren, ongeacht de reden, alstublieft respecteer dat, u wilt toch ook geen seks met een dame hebben die dat tegen haar zin moet doen, wat overigens ook niet mag.
  • Hier https://www.privehuislacloche.nl/tarieven/ en https://www.privehuishod.nl/tarieven/ vindt meer informatie over de tarieven en wat u daarvoor mag verwachten. U mag dus de tijd vol maken ook als u uw orgasme(s) heeft gehad. Maar geef dat gerust aan als u dat wenst, want veel gasten vertrekken eerder zonder de volle tijd vol te maken. Een tijd is natuurlijk met seks ook niet nauwkeurig met stopwatch per minuut te bepalen.
  • Bij eventuele klachten sein dan direct de gastvrouw terplekke in, en daarna mag u dat natuurlijk altijd toelichten per email (info@privehuishod.nl & info@privehuislacloche.nl) welke alleen door de eigenaren worden gelezen.
  • Voor gasten die minder of geen ervaring hebben met seks of het spannend/eng vinden om dames in een privehuis te bezoeken hebben wij een aparte service, lees gerust eens https://www.privehuishod.nl/sexlessen-virginservice/ en https://www.privehuislacloche.nl/sexlessen-virginservice/
  • Wilt u naast de info op onze sites per dame die er staan qua foto’s, omschrijvingen, services, ook eens wat andere gasten schrijven middels recensies van hun bezoekjes aan dames via https://www.citygirl.nl/node/25 , tevens kunt u gratis seks winnen via het schrijven recensies, wij verloten iedere maand 20 gratis sexprijzen met onze dames als u recensies schrijft over uw ervaringen met onze dames op het grootste prostitutie recensieplatform van Nederland en Belgie: www.citygirl.nl 😊
  • Wordt niet verliefd op een dame van plezier, het is haar werk, en heeft geeft vaak op den duur problemen.
  • Lees eens hier https://www.privehuizenblog.nl/rgernissen-dames-plezier-meesteressen-klanten/ nog wat tips die dames van plezier in het algemeen hebben laten weten wat ze prettig of onprettig vinden 😉
  • Ga nooit van een perfecte date uit, uw fantasie kan anders zijn dan de realiteit op dat moment of hoe een dame haar werk uitvoert en beleeft. U heeft elkaar immers niet gevonden via een natuurlijke date prive, maar wel in een commerciele setting waarbij geld wordt betaald voor een dienst gekoppeld aan tijd.

Wij wensen u veel plezier toe!