FAQ

Ja, wij mogen (en willen) niet als exploitant de werktijden van de zelfstandige meisjes/dames vastleggen. Meisjes/dames geven wel aan ons door hoe laat ze denken er ongeveer te zijn. Maar uiteindelijk bepalen ze zelf hoe laat zij er zijn en weer vertrekken. Telefonisch kunt u altijd wel gerichter info daarover krijgen via de gastvrouw. Wel kan u op onze homepage en dag agenda zien welke sexy dames/meisjes op dat moment real time aanwezig zijn.

Jazeker, als u dit even aangeeft per email, of aan de gastvrouw bij binnenkomst. Dan stellen de meisjes/dames aan u voor, die daar goed mee om kunnen gaan en geduldig en relaxt met u een fijne tijd kunnen doorbrengen. Deze vraag komt veel voor, en vinden wij en de sexy meisjes/dames ook niet gek. U wordt in uw waarde gelaten.

Dat is een vraag die wij niet voor u kunnen beantwoorden. Wij volgen onze regels van fatsoen en respect voor de meisjes/dames die bij ons ontvangen, en tevens volgen wij de regels van de landelijke en gemeentelijke overheid. Dat geeft ook de fijne vrije sfeer onderling bij ons. Ook zorgt het ervoor dat vele meisjes/dames daarom graag bij ons House of Dreams willen werken. Wij hopen dat u dat als mens/klant/gast ook kan merken en waarderen. Tevens zijn er ook privéhuizen die dezelfde werkwijze hebben als ons privéhuis.

Wij volgen de regels van de Gemeente inzake onze vergunning en de landelijke opting-in wet waarbij de zelfstandigheid van het meisje/dame centraal staat. Tevens is het onze eigen filosofie dat meisjes/dames prettig moeten kunnen werken waarbij zij zelf hun grenzen qua lichaam, sexuele handelingen en werktijden bepalen. In het tarief is inbegrepen: intiem (neuken) met condoom, oraal (pijpen) met condoom en strelen etc. Sexuele handelingen als tongzoenen, anaal, lesbisch, beffen etc. etc. kan het meisje/dame weigeren of tegen een meerprijs die zij zelf bepaalt aan u aanbieden. Hierin spelen wij exploitant geen rol. De regels inzake de vergunning zijn per Gemeente anders. De opting-in wet is landelijk. De meisjes/dames willen graag dat hun grenzen gerespecteerd worden zowel door ons als exploitant als door u als klant/gast. Het zijn geen seksrobotten die alles maar moeten doen wat u of wij zouden willen. Als u dat dat wenst, dan vragen wij u beleefd het ergens
anders te zoeken.

Nee in tegenstelling tot onze vestigingen in Amersfoort (www.privehuishod.nl) en Almere (www.privehuisalmere.nl) heeft onze vestiging hier in Utrecht nog geen airco’s. Wel zijn er op de kamers ventilatoren aanwezig voor de nodige verkoeling.

Ja, al onze kamers zijn gelegen op de begane grond.

Ja, het meisje/dame van uw keuze heeft alles bij zich, zoals condooms, glijmiddel, schone handdoeken en washandjes. Zeep is op de kamer beschikbaar.

Nee, wij zijn een privéhuis, dus geen club. De entree is gratis en daarna stellen de beschikbare meisjes/dames zich 1 voor 1 aan u voor. U mag tijdens het voorstellen even kort met een meisje/dame over haar dienstverlening wat vragen, maar er is geen ge-animeer zoals u wel in een club heeft, maar dat is een compleet andere formule. Na het voorstellen kan u aan de gastvrouw
aangeven of u wil blijven, en met welk meisje/dame, of dat u geen keuze kan maken en ons privéhuis zonder wanklank van ons weer kan verlaten.

Nee, wij zijn een privéhuis, dus geen club met bar. U kan van de gastvrouw gratis een kopje koffie of een glas frisdrank (Cola, 7-up, Sinas, Cola-light, Spa Rood, Spa Blauw) krijgen zodra u met een sexy meisje/dame naar de kamer gaat voor een erotische date.

Ons privéhuis is aan de achterkant en de in woonwijken achter ons privehuis meer dan voldoende parkeerruimte. In de Amsterdamsestraatweg zelf is de parkeerruimte beperkt. Parkeren is helaas niet gratis.

Nee, die mogelijkheid hebben wij niet. U kan wel bij ons pinnen of met cash geld betalen.

Omdat de Meesteressen veelal met een vaste en grote klantenkring werken en langere speelsessies hebben, beheren zijn veelal hun eigen agenda. Ook om de SM / kinky sessies goed te kunnen voorbereiden qua gewenste fantasie van de klant/gast en aantrekken van de gewenste Meesteressenkleding. En ook het reinigen van de SM toys en kamer. De aanwezigheid van de diverse Meesteressen kunt u altijd actueel zien op www.smstudio-utrecht.nl/agenda/ waar u vervolgens door op de naam van de Meesteres te klikken de contact info (meestal een mobiel nummer voor SMS of what’s app of emailadres) kan vinden. Let wel, Meesteressen zijn vaak druk bezet, vooral op de speeldag zelf. Het kan dus even duren voordat een Meesteres kan reageren op u, omdat zij immers dan in een sessie bezig is. Het is raadzaam minimaal 1-2 dagen voor de gewenste speeldatum, de Meesteres te contacteren. Zo heeft u meer kans op een afspraak. In onze vestigingen in Almere (www.smstudio-almere.nl) en Amersfoort (www.smstudio-amersfoort.nl) zijn meer SM kamers en meer Meesteressen/kinkygirls aanwezig. Daar hebben de SM kamers ook airco.

Onze kamers worden schoongemaakt en ook kunt u voor- of achteraf de erotische date even douchen in de kamer of in de badkamer op de 1e verdieping. Het meisje/dame van uw keuze kan u daarom ook vragen om dat even te doen. Tevens zorgen de meisjes/dames goed voor hun eigen persoonlijke hygiene. En laten zij zich veelvuldig controleren bij de GGD. Ook ons privéhuis staat onder controle van de GGD.

Ja, dat kan echter alleen telefonisch (030-2432829) tijdens openingsuren via de gastvrouw. De gastvrouw heeft namelijk de actuele agenda met eventuele andere afspraken van klanten/gasten met het meisje/dame van uw keuze, of de laatste info over aanwezigheid van het meisje/dame door zelf contact te hebben gehad met het meisje/dame. Dan is het sneller en accurater schakelen om uw gewenste date in te plannen. De gastvrouw heeft tijdens haar werkdienst geen toegang tot de email, die wordt op locatie hooguit 1 a 2x per dag gecheckt, en zo kan het dus voorkomen dat uw mail te laat wordt gelezen, en tevens hebben wij dan niet de agenda of actuele info van aanwezigheid van het meisje/dame paraat, wat de gastvrouw op de zaak wel heeft.

Nee, wij hebben geen escortvergunning. U kunt de sexy meisjes/dames alleen tijdens de openingstijden van ons privéhuis in ons privéhuis bezoeken voor een spannend erotisch samenzijn.

Jazeker, de sexy meisjes/dames die daar voor in zijn stellen zich dan voor. Echter bij een trio met een stel of 2 mannen geldt ook het tarief van 2 personen. Dus de tarieven voor 1 klant (zie
https://www.privehuislacloche.nl/tarieven/) x 2. Het meisje/dame van uw eventuele keuze kan zelf met u kort bespreken wat wel en niet mogelijk is qua service, zoals bijvoorbeeld lesbisch. Ieder meisje/dame bepaalt bij ons zelf wat ze wel of niet wil doen naast de standaard sexuele handelingen (pijpen & intiem met condoom en strelen) die in de standaardprijs zit. Dit conform de regels van de Gemeente inzake onze vergunning en de landelijke opting-in wet waarbij de zelfstandigheid van het meisje/dame naast haar zelfbeschikking centraal staat. Tevens hebben wij als House of Dreams zijnde de filosofie dat meisjes/dames zich veilig, prettig en gerespecteerd moeten kunnen voelen. En geen dingen zoals all-in tarieven, werktijden etc. opgelegd moeten krijgen.

Ja, dat kan. Echter het kan bij ons druk zijn en bij meerdere klanten/gasten tegelijk is het de vraag of er voldoende keuze is, uit de op dat moment beschikbare meisjes/dames en of er voldoende kamers vrij zijn om ieder met een meisje/dame te verblijven. Het voorstellen zal in principe bij meerdere vrienden tegelijk in 1 kamer gebeuren.

Ja, dat kan. U belt aan bij ons privéhuis aan de Amsterdamsestraatweg 287d-d in Utrecht, deze gaat dan direct elektrisch van slot waardoor u de deur direct open kunt duwen zodat u buiten zicht van de straat in een halletje staat. Bij aanbellen, zorgt de gastvrouw dat er geen andere klanten/gasten in de gang/hal aanwezig zijn. U wordt dan door de gastvrouw discreet naar een kamer gebracht waar u even later de beschikbare sexy meisjes/dames aan u zullen voorstellen. Indien u blijft, zal het meisje/dame van uw keuze u ophalen op het moment dat er weer geen andere klanten/gasten in de gang zijn. Ook bij het verlaten van ons pand na uw erotische date of omdat u geen keuze heeft kunnen maken, zal het meisje/dame van uw keuze, of de gastvrouw, ervoor zorgen dat u geen andere klanten/gasten tegen komt. Wij hebben dus geen gemeenschappelijke ontvangstkamer, barruimte of woonkamer waar klanten/gasten elkaar tegen komen.

Load More

 

Heeft u toch nog een vraag, mail ons dan gerust via info@privehuislacloche.nl of bel onze gastvrouw op 030-2432829.