Werkwijze

Stapsgewijs leggen wij u hier kort en bondig uit wat de werkwijze is in ons privéhuis.

U vindt onze voordeur op de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht. Wij zijn open maandag t/m zaterdag 10.00-23.00 uur & zondag 12.00-22.00 uur.

U belt aan, de deur gaat dan direct elektrisch van het slot waardoor u de deur direct open kan duwen en zodoende buiten zicht van de straat al binnen bent. De gastvrouw opent vervolgens de 2e haldeur, en zorgt ervoor dat u op de gang/hal geen andere gasten/klanten tegenkomt.

U wordt door de gastvrouw discreet naar een kamer gebracht waarna u de beschikbare meisjes/dames 1 voor 1 zal zien binnen komen om zich aan u voor te stellen.

Tijdens dit voorstellen, heeft u eventueel kort de tijd om even iets over de eventuele extra sexuele service van het desbetreffende meisje/dame te vragen.

Na het voorstellen kunt u aan de gastvrouw aangeven of u wil blijven en zo ja, met welk meisje/dame en voor hoe lang. U rekent (cash of pin) direct met de gastvrouw af.

De gastvrouw vraag of u iets wil drinken van het huis (softdrink, geen alcohol), het meisje komt u vervolgens ophalen met schone handdoeken etc. en uw drankje.

De eventuele extra sexuele service die met het meisje/dame van uw keuze door u besproken is, rekent u zelf met haar af op de kamer. Dit vooraf, zodat er geen discussies kunnen ontstaan achteraf. De standaardtarieven die u met de gastvrouw af rekent en die op onze website staan zijn op basis van intiem/neuken & oraal/pijpen met condoom en masseren/strelen etc. Wij mogen als exploitant sexuele handelingen als beffen, tongzoenen, anaal, pijpen zonder, lesbisch etc. etc. niet in de standaardprijs op nemen. Meisjes/dames zijn zelfstandig bij de wet, en bepalen zelf hun extra sexuele dienstverlening. Tevens is het onze filosofie dat meisjes/dames zelf hun eigen grenzen bepalen.

Indien er tijdens de voorstelronde geen geschikt meisje.dame voor u bij is, bent u vrij zonder wanklank ons privéhuis te verlaten. Bij drukte kan het soms gebeuren dat bepaalde kamers (met jacuzzi/douche) niet beschikbaar zijn. Er zijn maar 2 van de 7 kamers die geen douche hebben, alle kamer hebben sowiso een wastafel. Geef gerust uw wens aan, aan de gastvrouw of het meisje/dame waarmee u bent.

Na uw erotische date zal het meisje/dame u naar de uitgang begeleiden en samen met de gastvrouw ervoor zorgen dat er geen andere gasten/klanten u tegen komen.

Omdat wij niet altijd onze email kunnen lezen, is de laatste update informatie over bijvoorbeeld de aanwezigheid van een bepaald meisje/dame of het maken van een afspraak met een meisje/dame het beste telefonisch mogelijk via de gastvrouw. Bij ziekte of verhindering van een meisje/dame kunnen wij u natuurlijk niet bereiken. Wij nemen uit oog van discretie geen telefoonnummers van u als gast/klant aan. Even zelf vooraf checken dat een bepaald meisje/dame daadwerkelijk aanwezig is, is dan ook sterk aan te raden bij een afspraak.

Meisjes/dames bepalen bij ons zelf of ze op de foto willen voor onze website en andere marketingdoeleinden. Deze zijn met oog op hun privacy vrijwel altijd onherkenbaar gemaakt. Ook tattoo’s kunnen verwijderd zijn van de foto’s. Echter de foto’s zijn verder waarheidsgetrouw en geven een realistisch beeld. De meisjes/dames bepalen zelf welke foto’s zij online willen hebben. Nieuwe meisjes/dames kunnen niet direct online staan met foto’s daar wij voor kwaliteit gaan en een vaste huisstijl willen met een vaste huisfotograaf die eens in de zoveel tijd langs komt voor fotoshoots.

Meisjes/dames bepalen per klant en per gemoedstoestand of en welke extra dienstverlening zij aan u willen geven. Daarbij speelt uw persoonlijke hygiene en respectvolle omgang met een meisje/dame vanzelfsprekend een rol.

Behandel het meisje/dame zoals u ook zelf behandeld zou willen worden. Met respect, geduld en begrip en natuurlijk een goede verzorgde persoonlijke hygiene, is de kans op een geslaagde erotische date veel groter.

Besef dat u een erotische dienstverlening afneemt. Het blijft voor de meisjes/dames werk, dus niet te verwarren met liefde, gevoel of lust van hun kant.

Onze kamers hebben (nog) geen airco’s, wel staan er ventilatoren voor verkoeling.