Werkwijze

Stapsgewijs leggen wij u hier kort en bondig uit wat de werkwijze is in ons privéhuis.

U vindt onze voordeur op de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht. Wij zijn open maandag t/m zaterdag van 10.00-23.00 uur en zondag van 10.00-22.00 uur.

Binnenkomst

U belt aan, de deur gaat dan direct elektrisch van het slot, waardoor u de deur direct open kan duwen en zodoende buiten zicht van de straat al binnen bent. De gastvrouw opent vervolgens de 2e haldeur, en zorgt ervoor dat u op de gang/hal geen andere gasten/klanten tegenkomt.

Voorstellen aan de meisjes/dames

U wordt door de gastvrouw discreet naar een kamer gebracht, waarna de beschikbare meisjes/dames één voor één binnen komen, om zich aan u voor te stellen. Tijdens dit voorstellen heeft u eventueel kort de tijd om iets over de eventuele extra, sexuele service van het desbetreffende meisje/dame te vragen.

Na het voorstellen kunt u aan de gastvrouw aangeven of u wilt blijven, en zo ja, met welk meisje/dame en voor hoe lang. U rekent (cash of pin) direct met de gastvrouw af.

Indien er tijdens de voorstelronde geen geschikt meisje/dame voor u bij is, bent u vrij om zonder wanklank, ons privéhuis te verlaten.

De erotische date

De gastvrouw vraagt of u iets wilt drinken van het huis (softdrink, wij serveren geen alcohol). Het meisje komt u vervolgens ophalen met schone handdoeken etc. en uw drankje.

De standaardtarieven die u met de gastvrouw afrekent en die op onze website staan, zijn op basis van intiem/neuken & oraal/pijpen met condoom en masseren/strelen etc.

De eventuele extra, seksuele service die met het meisje/dame van uw keuze door u besproken is, rekent u zelf met haar af op de kamer. Dit wordt vooraf gedaan, zodat er geen discussies kunnen ontstaan achteraf. Wij mogen als exploitant sexuele handelingen als beffen, tongzoenen, anaal, pijpen zonder, lesbisch etc. niet in de standaardprijs opnemen. Meisjes/dames zijn zelfstandig bij de wet en bepalen zelf hun extra, sexuele dienstverlening. Tevens is het onze filosofie dat meisjes/dames zelf hun eigen grenzen bepalen.

Meisjes/dames bepalen per klant en per gemoedstoestand welke extra dienstverlening zij aan u willen geven. Daarbij speelt uw persoonlijke hygiëne en respectvolle omgang met een meisje/dame vanzelfsprekend ook een rol.

Behandel het meisje/dame zoals u ook zelf behandeld wilt worden. Met respect, geduld en begrip en natuurlijk een goede, verzorgde persoonlijke hygiëne, is de kans op een geslaagde erotische date veel groter.

Besef dat u een erotische dienstverlening afneemt. Het blijft voor de meisjes/dames werk, dus niet te verwarren met liefde, gevoel of lust van hun kant.

Na uw erotische date zal het meisje/dame u naar de uitgang begeleiden en samen met de gastvrouw ervoor zorgen dat u geen andere gasten/klanten u tegenkomt.

De kamers

Alle kamers zijn sfeervol ingericht, strak en netjes. Onze kamers hebben (nog) geen airco’s, wel staan er ventilatoren voor verkoeling. Bij drukte kan het soms gebeuren dat bepaalde kamers (met jacuzzi/douche) niet beschikbaar zijn. Er zijn maar 2 van de 7 kamers die geen douche hebben, alle kamer hebben sowieso een wastafel. Geef gerust uw wensen aan, dit kan aan de gastvrouw of het meisje/dame waarmee u bent.

Vooraf afspreken

Omdat wij niet altijd onze email kunnen lezen, kunt u voor de laatste informatie het beste bellen met de gastvrouw. Bijvoorbeeld voor de laatste update over de aanwezigheid van een bepaald meisje/dame of het maken van een afspraak met een meisje/dame.

Bij ziekte of verhindering van een meisje/dame kunnen wij u natuurlijk niet bereiken. Wij nemen uit oog van discretie geen telefoonnummers van u als gast/klant aan. Het beste is om zelf vooraf te checken of een bepaald meisje/dame daadwerkelijk aanwezig is.

Waarom niet alle dames met foto’s op onze website staan

Meisjes/dames bepalen bij ons zelf of ze op de foto willen voor onze website en andere marketingdoeleinden. Deze zijn met oog op hun privacy vrijwel altijd onherkenbaar gemaakt. Ook tattoo’s kunnen verwijderd zijn van de foto’s. Echter de foto’s zijn verder waarheidsgetrouw en geven een realistisch beeld. De meisjes/dames bepalen zelf welke foto’s zij online willen hebben. Nieuwe meisjes/dames kunnen niet direct online staan met foto’s daar wij voor kwaliteit gaan en een vaste huisstijl willen met een vaste huisfotograaf die eens in de zoveel tijd langs komt voor fotoshoots.