Tarieven

  • Prijs voor 15 min: €50,-
  • Prijs voor 30 min: €70,-
  • Prijs voor 45 min: €100,-
  • Prijs voor 60 min: €120,-
  • Prijs voor 60 min met jacuzzi: €140,-
  • Prijs voor 60 min SM: €200,-
  • Prijs voor 45 min SM: €160,-
  • 30 min SM is niet mogelijk
  • Bekende (internationale Meesteressen die bij ons ontvangen hanteren hun eigen tarieven en beheren hun eigen agenda, dus graag met die Meesteressen zelf contact leggen, zie de speelagenda en contactgegevens via www.smstudio-utrecht.nl/agenda
  • Trio met 2 meisjes van Privéhuis La Cloche: 2x de prijs van bovenstaande (op basis van safe sex, extra’s als tongzoenen, lesbi etc. bepalen de meisjes zelf, en kunt u vantevoren met de meisjes overleggen voordat u besluit het wel of niet te doen)

Indien u als koppel/stel met een sexy meisje/dame naar de kamer gaat, is het de prijs (zie hierboven) x 2. Dit geldt ook als u als 2 vrienden (mannen) met 1 meisje/dame gaat. Natuurlijk bepalen de meisjes/dames zelf of zij beschikbaar zijn voor een trio, en bepalen zij ook zelf de extra’s buiten de standaardprijs.

Betaling cash en met pin geheel discreet mogelijk. Let op, wij accepteren geen creditcards.

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op safe-sex (intiem/neuken met condoom, oraal/pijpen met condoom, teasen en strelen/standaard massage) inclusief kamerhuur en frisdrankje (geen alcohol) van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf op de voorstelkamer met de dame discreet worden besproken.

Openingstijden 7 dagen per week: maandag t/m zaterdag (10.00-23.00 uur). Zondag 12.00-22.00 uur.

Voldoende parkeerruimte in de straten om ons privéhuis aanwezig. Grotendeels betaald parkeren, maar in de woonwijken op loopafstand is deels ook voldoende gratis parkeerruimte.

Betreffende de extra’s; dames zijn zelfstandig en mogen niet van de landelijke opting-in wet prijzen voor extra’s door ons als exploitant worden opgelegd met zogenaamde all-in tarieven. Elke dame kan zelf bepalen of en welke extra diensten ze willen aanbieden en tegen welke prijs. Natuurlijk kan u dat tijdens het voorstellen aan de dame snel even vragen voordat u uw eventuele keuze aan de gastvrouw bekend maakt. De eventuele extra’s kunt u dan zelf direct met de dame van uw keuze op de kamer met haar afrekenen. Aangezien de gastvrouw niet van alle dames alle extra’s weet en dit ook per klant verschillend kan zijn, omdat een dame ook kijkt of zij met een bepaalde klant extra’s wel of niet wil doen, kunt u de extra’s daarom direct bij aan de dame van uw keuze geven als zij u ophaalt of direct vooraf aan haar op de kamer aangekomen. Dan verstoort het verder ook niet uw erotische date met haar 😉