Tarieven

  • Er zijn geen vluggertjes van 15 minuten meer mogelijk!
  • Prijs voor 30 minuten: €80,-
  • Prijs voor 45 minuten: €120,-
  • Prijs voor 60 minuten: €140,-
  • Prijs voor 60 minuten met jacuzzi: €160,-
  • Prijs voor 45 minuten SM: €160,-
  • Prijs voor 60 minuten SM: €200,-
  • 30 minuten SM is niet mogelijk

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op safe-sex (intiem/neuken met condoom, oraal/pijpen met condoom, teasen en strelen/standaard massage), inclusief kamerhuur en frisdrankje (wij schenken geen alcohol) van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf op de voorstelkamer met de dame discreet worden besproken. Vanaf 45 minuten zijn 2 orgasmes in de prijs vanaf 45 minuten mogelijk, echter op verzoek van de dames vaak 1x met intiem/neuken omdat zij nog meerdere klanten op een dag hebben en hun werk wel qua energie etc. vol te houden moet te zijn 😉 Maar als u een 2e orgasme wenst, bespreekt u dit dan wel tijdig met de dame van uw keuze, zodat zij hier rekening mee kan houden qua werk/skills die zij moet hanteren en eventuele tijdsdruk omdat voor de gemiddelde man een 2e orgasme in een beperkte tijd vaak lastig is. Dit om scheve gezichten en teleurstellingen te voorkomen, onze dames zijn immers geen sexrobotten 😉

Een trio met twee meisjes van Privéhuis La Cloche is twee keer de prijs van bovenstaande tarieven. Dit is op basis van safe-sex. Extra’s als tongzoenen, lesbi etc. bepalen de meisjes zelf. Dit kunt u van tevoren met de meisjes overleggen, voordat u besluit het wel of niet te doen.

U betaalt voor de tijd met een dame. Natuurlijk zijn er heren die na een orgasme of na een bepaalde tijd eerder weg gaan, dat komt vrij vaak voor. Maar natuurlijk kunt u  de tijd vol maken waarvoor u betaald heeft, los van wanneer u het orgasme(s) heeft gehad. Geeft u dat dan gerust aan aan de dame. Het blijft mensenwerk waarbij iedere gast weer anders is en ook in iedere situatie en een dame kan niet altijd perfect alles aanvoelen. Rustig communiceren met elkaar geeft duidelijkheid en ook is dat de minste kans op teleurstellingen. Overigens betaalt u vooraf, dus u kunt niet nadat u betaald heeft de tijd inkorten en geld terug vragen. Als u besluit eerder te vertrekken is dat uw keuze. Hoge uitzondering bij geen klik etc. dat u binnen 15 minuten de dame (en dan via haar de gastvrouw) kenbaar maakt dat u korter wil dan wordt er terplekke bekeken wat de situatie is en beslist de gastvrouw (eventueel met feedback van de eigenaar via de app met haar), of er geld terug gegeven wordt voor inkorten van de tijd. Echter dan moet er een zeer goede reden zijn.

Betaling met cash en met pin is geheel discreet mogelijk. Let op: Wij accepteren geen creditcards.

Meesteressen die bij ons ontvangen kan je alleen direct zelf benaderen via hun eigen contact gegevens die online op onze websites staan (e-mail of what’s app). Zodra ze aanwezig zijn zie je dat op onze homepage met aanwezigheid van onze dames. Dan kan je de Meesteres zelf benaderen via haar contactgegevens die bij haar staan op de Meesteressenpagina. Zij beheren immers hun eigen speelagenda.

Extra wensen

De dames zijn zelfstandig. Van de landelijke opting-in wet mogen prijzen voor extra’s niet door ons als exploitant worden opgelegd. Daarom hebben wij geen zogenaamde all-in tarieven. Elke dame kan zelf bepalen of en welke extra diensten ze wil aanbieden en tegen welke prijs. Natuurlijk kunt u dat tijdens het voorstellen aan de dame snel even vragen, voordat u uw eventuele keuze aan de gastvrouw bekend maakt.

De eventuele extra’s kunt u zelf direct met de dame van uw keuze op de kamer met haar afrekenen. Aangezien de gastvrouw niet van alle dames alle extra’s weet (en dit ook per klant verschillend kan zijn, omdat een dame ook kijkt of zij met een bepaalde klant extra’s wel of niet wil doen) kunt u de extra’s direct bij aan de dame geven. Dit kan als zij u ophaalt of direct wanneer u samen op de kamer bent aangekomen. Dan verstoort het verder ook niet uw erotische date met haar!

Afspreken als koppel/stel of twee vrienden

Indien u als koppel met een sexy meisje/dame naar de kamer gaat, is het de prijs keer twee. Dit geldt ook als u als twee vrienden (mannen) met één meisje/dame gaat. Natuurlijk bepalen de meisjes/dames zelf of zij beschikbaar zijn voor een trio, en bepalen zij ook zelf de extra’s buiten de standaardprijs. Echter de dames willen een stel altijd eerst live zien bij voorstellen, voordat zij besluiten of zij met het stel naar de kamer willen gaan. Afspreken als stel met een dame in ons privehuis voor een spannende date is dus niet mogelijk.

Openingstijden en parkeren

Privehuis La Cloche is 6 dagen per week geopend. Van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 23.00 uur. Op de zondagen zijn wij gesloten. Ons adres is de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht.

Er is voldoende parkeerruimte in de straten om ons privéhuis aanwezig. Dit is grotendeels betaald parkeren, maar in de woonwijken op loopafstand is deels ook voldoende gratis parkeerruimte. Indien u met het openbaar vervoer komt, er is een bushalte in de straat.