Tarieven

  • Prijs voor 15 minuten: €50,-
  • Prijs voor 30 minuten: €70,-
  • Prijs voor 45 minuten: €100,-
  • Prijs voor 60 minuten: €120,-
  • Prijs voor 60 minuten met jacuzzi: €140,-
  • Prijs voor 60 minuten SM: €200,-
  • Prijs voor 45 minuten SM: €160,-
  • 30 minuten SM is niet mogelijk

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op safe-sex (intiem/neuken met condoom, oraal/pijpen met condoom, teasen en strelen/standaard massage), inclusief kamerhuur en frisdrankje (wij schenken geen alcohol) van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf op de voorstelkamer met de dame discreet worden besproken.

Een trio met twee meisjes van Privéhuis La Cloche is twee keer de prijs van bovenstaande tarieven. Dit is op basis van safe-sex. Extra’s als tongzoenen, lesbi etc. bepalen de meisjes zelf. Dit kunt u van tevoren met de meisjes overleggen, voordat u besluit het wel of niet te doen.

Betaling met cash en met pin is geheel discreet mogelijk. Let op: Wij accepteren geen creditcards.

Meesteressen die bij ons ontvangen kan je ook direct zelf benaderen. Zodra ze aanwezig zijn zie je dat op onze homepage met aanwezigheid van onze dames. Dan kan je de Meesteres zelf benaderen via haar contactgegevens die bij haar staan op de Meesteressenpagina.

Extra wensen

De dames zijn zelfstandig. Van de landelijke opting-in wet mogen prijzen voor extra’s niet door ons als exploitant worden opgelegd. Daarom hebben wij geen zogenaamde all-in tarieven. Elke dame kan zelf bepalen of en welke extra diensten ze wil aanbieden en tegen welke prijs. Natuurlijk kunt u dat tijdens het voorstellen aan de dame snel even vragen, voordat u uw eventuele keuze aan de gastvrouw bekend maakt.

De eventuele extra’s kunt u zelf direct met de dame van uw keuze op de kamer met haar afrekenen. Aangezien de gastvrouw niet van alle dames alle extra’s weet (en dit ook per klant verschillend kan zijn, omdat een dame ook kijkt of zij met een bepaalde klant extra’s wel of niet wil doen) kunt u de extra’s direct bij aan de dame geven. Dit kan als zij u ophaalt of direct wanneer u samen op de kamer bent aangekomen. Dan verstoort het verder ook niet uw erotische date met haar!

Afspreken als koppel/stel of twee vrienden

Indien u als koppel met een sexy meisje/dame naar de kamer gaat, is het de prijs keer twee. Dit geldt ook als u als twee vrienden (mannen) met één meisje/dame gaat. Natuurlijk bepalen de meisjes/dames zelf of zij beschikbaar zijn voor een trio, en bepalen zij ook zelf de extra’s buiten de standaardprijs.

Openingstijden en parkeren

Privehuis La Cloche is 6 dagen per week geopend. Van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 23.00 uur. Op de zondagen zijn wij gesloten. Ons adres is de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht.

Er is voldoende parkeerruimte in de straten om ons privéhuis aanwezig. Dit is grotendeels betaald parkeren, maar in de woonwijken op loopafstand is deels ook voldoende gratis parkeerruimte. Indien u met het openbaar vervoer komt, er is een bushalte in de straat.