Lynx stopt!

Aan alle mooie dingen komt een eind, helaas ook aan de aanwezigheid van Lynx bij La Cloche. Ze stopt met dit werk. In haar recensie-topic heeft ze het volgende afscheidsbericht geplaatst:

Lieve klanten,

Hier even een afscheidsberichtje van mij. Het leven loopt zo dat ik nu, toch wat eerder dan gepland, ervoor kies om te stoppen met dit mooie werk. Het voelt gek om zomaar weg te zijn en ik ga jullie missen. Het was een fantastisch jaar met mooie avonturen. Bedankt daarvoor en alle goeds!

Bedankt La Cloche, voor het creëren van een fijne, veilige werkplek. Ik heb met veel plezier in de mooie kamers van dit fijne huis gewerkt. Een extra kus voor de goede zorgen van de gastvrouwen. Ik kon me volledig richten op mijn klanten, omdat alles er omheen geregeld was. Als sekswerker is die veiligheid goud waard. Dankjewel.

Liefs, Lynx

We danken Lynx hartelijk voor de mooie tijd bij ons in Utrecht en wensen haar al het goeds voor de toekomst!

Nieuw bij La Cloche: Daphne! Nederlandse slanke blondine van 33 lentes

Dinsdag 19 september haar eerste dag, van 11.00-18.00 uur

Daphne is een opwindende slanke Nederlandse lady van 33 lentes. Naturel B-Cup borsten, blond haar, prachtige benen en vol sex-energie.

Check al haar foto’s op Daphne haar profielpagina. In de week-agenda kan je zien op welke dagen en tijden ze verwacht wordt. Kom gerust langs, of bel met de gastvrouw als je een afspraak wil reserveren. Dat kan tijdens openingstijden op 030-2432829.

Jenna terug bij La Cloche!

Dinsdag 19 september van 11.00-18.00 uur

Ze is even weg geweest, maar nu is ze weer terug: Jenna! Je kende haar mogelijk vanwege haar lange rode haar, ondertussen is deze 27-jarige een blondine. Nog steeds met geweldige billen, prachtige siliconen C-Cup en vol erotische energie. In de recensies is te lezen dat zij erg populair was onder onze klanten. Een leuke meid met een heel stout dienstenpakket, gegarandeerd genieten doe je met Jenna hier in Utrecht.

Zie meer van haar foto’s op haar profielpagina. Je leest daar ook wat er in haar dienstenpakket zit. Check de week-agenda om te zien wanneer ze verwacht wordt in Utrecht.

Nieuwe foto’s van rondborstige Felicia!

Van Felicia zijn meerdere fraaie foto’s altijd al te zien geweest op onze website, maar daar zijn nu nog meer foto’s bijgekomen! Deze prachtige Nederlandse twintiger is één van de vaste gezichten bij La Cloche (en ook House of Dreams in Amersfoort), met ondertussen tientallen recensies waarin je leest dat het een echt leuke meid is om het bed mee te delen.

De nieuwe foto’s laten haar prachtige volle C-Cup (naturel) borsten en sexy body goed zien. Alle foto’s zie je op haar profielpagina. In de week-agenda kan je zien wanneer ze in Utrecht aanwezig is. Ze is bijna elke week één a twee dagen aanwezig, vooral overdag. En ook bij onze collega’s in Amersfoort kan je haar regelmatig vinden, check daarvoor de agenda van House of Dreams.

Recensie winnaars Augustus bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 160 euro:
· Maher

2e prijs, 1 uur t.w.v. 140 euro:
· Beer

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 120 euro:
· slaveboywholikeboots

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 80 euro:
· Wimpy
· Lisa20
· Ronnepon
· Kees
· Redtinus
· Seksmaniak35
· Ernstwaserbij
· kinky boy
· Ed Raket
· Uitgebuit
· Just started
· Relax
· zilverhavik
· Jerommeke
· Tarik 500
· Paardengeit
· Sham

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand September. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

De recensie actie weer verder!

Natuurlijk gaan wij deze maand weerdoor met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht). Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Geen bericht ontvangen?

Sta je in deze lijst maar kan je het prive-bericht niet goed lezen? Mogelijk komt dat door een technische storing. Je kan mailen naar info@privehuishod.nl. Gebruik hiervoor het mailadres waarmee jij je ook hebt aangemeld op Citygirl.

Nieuwe foto’s van Lola!

Lola, de heerlijke Spaanse lieve dertiger heeft nieuwe foto’s. Prachtig krullend haar, sexy figuur, verzorgde mooie nagels en volle naturel D-Cup borsten. Wist je dat Lola veel stoute extra’s heeft in haar dienstenpakket? Bij haar is in overleg ook anale sex mogelijk. Op haar pagina lees je alle mogelijkheden en zie je alle foto’s van deze sexy lichtgetinte babe.

Nieuw bij La Cloche: Niki, sexy slanke Dominicaanse

Vandaag woensdag tot 18.00 uur in Utrecht: Niki!

Niki is een sexy Dominicaanse, deze mooie slanke getinte meid is 26 jaar met zwart haar en stevige B-Cup borsten. Niki houd van trio’s, zowel met 2 mannen als met een 2e meisje erbij, ze kan heel goed (deepthroat) pijpen en heeft lekkere lippen om mee te zoenen.

Meer over Niki lees je op haar profielpagina. En in de week-agenda zie je wanneer ze in Utrecht wordt verwacht.

 

Foto’s van Nicolle zijn nu online!

Van de Oost-Europese babe Nicolle zijn sexy foto’s gemaakt. Haar lange zwarte haar tot aan haar strakke billen, haar mooie benen, lekkere C-Cup borsten. Nicolle is een plaatje zoals je ziet.

Voor een echt lekkere Girlfriend Experience kan je bij deze 23-jarige lieverd terecht. Als ze bij ons in Utrecht ontvangt, dan lees je dat in de week-agenda. Daar staat vermeld op welke dagen en tijden ze verwacht wordt. Alle foto’s zien en lezen welke diensten ze allemaal aanbied? Kijk dan op Nicolle haar profielpagina.

Nu ook sexy foto’s van de Italiaanse 23-jarige Sara!

Sara haar foto’s zien er lekker uit, een mooie Italiaanse van 23 lentes met volle C-Cup borsten. Ze ontvangt je in spannende lingerie en als je met haar naar de kamer gaat zul je geen spijt krijgen zoals je ook in de recensies kan lezen die over Sara zijn geschreven.

Check Sara haar profielpagina voor alle foto’s, je leest daar ook meer info over welke stoute dingen er in haar dienstenpakketje zit. In de week-agenda lees je op welke dagen en tijden ze aanwezig is.

Nieuw: Stassy, sexy slanke 26-jarige meid uit Jamaica met A-Cup

Donderdag 24 augustus tot 22.00 uur in Utrecht

Deze superslanke beauty is Stassy. Zwart haar, bruine sprankelende ogen, mooi slank met fraaie A-Cup borsten. Deze 26-jarige Jamaicaanse is puur natuur, zonder tattoo’s en ook geen piercings. En in haar dienstenpakketje zitten vele stoute dingen zoals je op haar profielpagina kan lezen. Als ze de juiste klik heeft dan is tongzoenen, deepthroat pijpen, anaal bij haar en ook trio’s mogelijk. Spannend toch?

Stassy haar specialiteit is de Girlfriend Experience. Kom jij dat ervaren? Check de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is bij ons in Utrecht.