Winnaars Google Recensie Actie November

Hierbij maken we de winnaars bekend van de Google Recensie Actie bekend!

 • 1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro: 6path amv
 • 2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro: Henry Jackson
 • 3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro: Barry Braber
 • 4e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro: Claude van der Linden
 • 5e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro: Pieter P

Bovenstaande 5 prijswinnaars kunnen zich melden op info@privehuishod.nl.

Deze prijzen zijn alleen in te wisselen bij House of Dreams of La Cloche, in de maand december 2021. Deze actie is nu ten einde en wordt voorlopig niet voortgezet. Wel kan je uiteraard mee doen aan de recensie-actie op Citygirl.nl. Via deze link lees je daar meer over.

Recensie winnaars november bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Hornyslave97

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • Buffalo Bill

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Fortuneboy

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Klusjesman
 • TT4U
 • Crazy Builder
 • Vitaal!
 • MrBlueEyes
 • lovernotafighter
 • Nomis
 • Wandelaar Van Plezer
 • Nick112
 • Just started
 • Dirk087
 • Akira1968
 • Donald Dump
 • Bergstrom
 • petero
 • Domstad
 • Kitesurfer1978

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand december 2021. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

De recensie actie gaat deze maand weer verder!

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Britt is weer terug! Morgen zondag bij House of Dreams in Amersfoort, en vandaag zaterdag in La Cloche in Utrecht!

Vanwege de naderende lockdown die wellicht ook voor de prosttutiebranche gaat gelden, is zij net als vele andere dames extra aanwezig in 1 van onze 3 privehuizen!

Vandaag is Britt die momenteel weer blond is, aanwezig van 12.00-18.00 uur vandaag in Utrecht en morgen zondag in Amersfoort!

Telefonisch reserveren via de gastvrouw is vandaag door de drukte zeker aan te raden!

Zie de recensies van Britt via https://www.citygirl.nl/node/5045

Attentie! I.v.m. vermoedelijke komende lockdown van minimaal 2 weken, topbezetting bij Privehuis La Cloche

Het OMT geeft vandaag advies aan onze incapabele regering om minimaal 2 weken lockdown in te stellen om proberen de infectiecijfers met corona om laag te brengen, wat natuurlijk weinig zal uitmaken omdat 85% van de bevolking al gevaccineerd is, en we hebben bij vorige lockdowns gezien hoelang het duurde voordat er effect was op de infectiecijfers en toen was niemand of een klein deel van de bevolking gevaccineerd, en nu ruim 85%. Dus dan zit een verlenging van een eventuele lockdown ook er in met de komende kerst. En ook omdat nu oudere gevaccineerde mensen weer opgenomen worden en onze overheid weer niet voorbereid is en nog niet met een grote vaccinatiecampagne begonnen is van de zogenaamde boosterprik. Men loopt weer achter de feiten aan.

Aangezien we ook nog de fatsoenrakkers van het CDA en CU in deze regering hebben zitten die anti prostitutie zijn en het liefst de zelfstandige sekswerkers die zelf voor hun vak gekozen hebben de illegaliteit in wil jagen en ook door tijdens lockdowns geen of amper financiële compensatie wil geven, de gang naar de illegaliteit bevordert, is de kans groot dat een lockdown voor de prostitutiebranche nadert. Dat is de insteek van Christelijk naastenliefde (overigens ook grote groep Christenen die zich niet laten vaccineren zorgen indirect voor maatregelen die andere mensen treffen zowel gezonde mensen, ondernemers als andere zieke mensen thuis of in ziekenhuizen….

Omdat onze dames doodsbang zijn dat ze weer weken zonder werk en inkomen zitten en dat nu met een naderende Kerst, komen zij extra dagen en uren werken. Dat kunt u zien op www.privehuislacloche.nl, www.privehuishod.nl, www.privehuisalmere.nl/agenda, www.smstudio-almere.nl/agenda en www.smstudio-amersfoort.nl/agenda.

Komt u ze steunen en ook natuurlijk zelf genieten nu het nog kan?

Graag tot ziens!!

Ben jij een sexy gemotiveerde dame van minimaal 21 jaar en wil jij op een veilige legale vergund plek werken, en niet meer in de illegale thuisontvangst, escort of hotel/vakantiepark/air b&b? Ben je in bezit van een geldig paspoort of ID card en BSN nr? Bel of email dan ons, want bij ons werk je veilig en legaal, en in een prettige vrouwvriendelijke sfeer met alle vrijheden van werktijden, weigeren van klanten en met respectvolle vrouwelijke leiding (gastvrouwen op de werkvloer) en dat op schone kamers.

Debby komt weer terug! Superslanke Nederlandse twintiger binnenkort in Amersfoort en Utrecht

Wat een goed nieuws, Debby komt weer terug! Deze slanke Nederlandse twintiger is ruim een jaar weg geweest, een aantal recensies uit het verleden zijn nog terug te lezen.

Debby is een echt mooi slank meisje, kleine stevige A-Cup borsten en lekkere billen. Op welke dagen en tijden ze aanwezig zal zijn is nu nog niet bekend, maar wordt bekend gemaakt in de week-agenda van House of Dreams en/of de week-agenda van La Cloche.

Meer zien van Debby? Check dan haar profielpagina!

“Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee!”

Een echt feestje beleven? Maak dan een sprong in het diepe samen met Chantal! Na het zien van deze foto van de 21-jarige blondine Chantal in de jacuzzi, wil jij toch ook met haar lekker bubbelen?

Check alle foto’s op Chantal haar profielpagina. En lees de recensies er op na, je snapt dan waarom een afspraak maken vooraf echt noodzakelijk is. Want dit is een topper die zeer populair is! Haar agenda vult zich altijd snel. Check de week-agenda om te zien op welke dagen en tijden Chantal aanwezig is en bel de vriendelijke gastvrouw op 030-2432829 om je afspraak in te laten plannen.