Recensie winnaars december/mei bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand (en voor de lockdown in december). Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Michiel1971

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • Fluffybunny

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Sander Schimmelpenninck

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Doeterniettoe
 • Johan Geluk
 • Ijsmannetje
 • Redtinus
 • Fervent
 • rolando19809
 • Walker 87
 • Maher
 • DennisLekker
 • Ed Raket
 • Louistemple
 • Siba
 • Man of Dreams
 • Vlaamse Man
 • Dikkertje Dap
 • Crazy Builder
 • martin aston

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand juni 2021. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Heb je geen interne mail ontvangen?

Sta je wel in deze lijst maar heb geen interne mail ontvangen met je unieke winnaarscode? Reageer dan in de advertentie van House of Dreams en er wordt alsnog contact met je op genomen via het forum!

Pornstar experience met Foxxy in Utrecht, ook voor kinkygames

De welbekende Nederlandse Foxxy geeft jou een pornoster-ervaring! Een echt opwindende tijd heb je met deze blondine bij ons aan de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht. Afspreken vooraf is zeer aan te raden, want Foxxy is een populaire dame. Met iemand die zoveel seksplezier heeft kan je echt genieten! Ook in kinkygames heeft ze steeds meer plezier, stel jij jouw lichaam en geest ter beschikking voor haar plezier?

Check de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is en maak een afspraak telefonisch met de vriendelijke gastvrouw op 030-2432829. Meer zien van Foxxy? Dat kan op haar profielpagina!

Sophie is definitief gestopt met dit werk

Lieve heren, helaas zal Sophie niet meer terug keren bij La Cloche. Ze heeft ons vertelt dat ze definitief stopt met dit werk. Dit vinden wij ontzettend jammer natuurlijk. We danken Sophie voor de geweldige leuke tijd die we gehad hebben en wensen haar al het goeds voor de toekomst!

Waar zijn sommige La Cloche dames?

We krijgen sinds de heropening veel vragen over bepaalde dames. Logische vragen, maar wij kunnen die ook niet altijd beantwoorden. In de 5 maanden van lockdown zijn levens en situaties van de dames ook veranderd. Om zoveel mogelijk van jullie vragen in één keer te beantwoorden geven wij hier een update van wat wij weten over dames die nu (nog) niet bij ons aan de slag zijn.

Status van dames die nu niet bij La Cloche zijn

 • Alicia: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Azra: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Claudia: in blijde verwachting dus gestopt.
 • Jenelsy: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Joy: Ze zou terug komen, maar sinds zondagavond staat haar telefoon uit. We krijgen haar helaas niet te pakken, we hopen natuurlijk dat alles okay met haar is. We kunnen niets anders doen dan afwachten. Als ze terug komt, zal ze voornamelijk bij House of Dreams zijn.
 • Kim: Zij werkt nu onder de naam Amber. De naamswijziging is omdat een andere Kim (bekend van House of Dreams, met grote E-Cup borsten ) iedere vrijdag bij ons in La Cloche zal ontvangen en we zo geen verwarring hebben.
 • Lady: Ze zal ergens in de zomer terug komen.
 • Maan: Ze zal binnenkort terug komen, wanneer exact is nog niet bekend. Zodra we dat wel weten, vermelden we dat zo snel mogelijk.
 • Mara: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Melissa: Ze zal binnenkort terug komen, wanneer exact is nog niet bekend. Zodra we dat wel weten, vermelden we dat zo snel mogelijk.
 • Mila: Ze zal ergens in de zomer terug komen.
 • Nicole: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Olivia: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Patricia: Ze zal binnenkort terug komen, wanneer exact is nog niet bekend. Zodra we dat wel weten, vermelden we dat zo snel mogelijk.
 • Rosalie: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Ruby: Ze komt volgende week terug, de exacte dagen maakt ze later bekend en zullen in de week-agenda vermeld worden.
 • Sabine: Is een voor ons nieuwe dame, bekend van Amersfoort Prive. Ze zal bij ons in La Cloche en in Amersfoort House of Dreams ontvangen. Lees hier meer over Sabine.
 • Seda: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Sophie: Ze komt volgende week terug, de exacte dagen maakt ze later bekend en zullen in de week-agenda vermeld worden.

Welke dames zijn wel aanwezig nu?

Wij updaten meermaals per dag onze week-agenda, de laatste informatie is daar te vinden over welke dames aanwezig zijn. Wilt u vooraf een afspraak maken met een dame? Dit kan alleen telefonisch! U kunt onze vriendelijke gastvrouw bellen tijdens onze openingstijden op 030-2432829.

Dames gezocht!

We zoeken met spoed dames, zowel bij ons in Utrecht als bij onze vestiging in Amersfoort. Bel ons gerust voor een afspraak of rondleiding op 030-2432829. Mailen kan ook op info@privehuishod.nl of info@privehuislacloche.nl.

Tweede Pinksterdag zijn wij open!

La Cloche is op eerste pinksterdag gesloten, maar op tweede pinksterdag (maandag 24 mei) zijn wij open. Van 10.00-23.00 uur ontvangen wij je graag en kan je lekker los bij La Cloche!

Sekswerkers mogen weer aan de slag: “Het was een hele zware tijd”

Na een lockdown van vijf maanden mogen sekswerkers weer aan de slag. Ook Privehuis Almere opende woensdagochtend weer de deuren. Het is het enige bordeel van de stad. Daar worden kamers verhuurd aan sekswerkers.

“We zijn blij dat we weer mogen beginnen”, vertelt SM-meesteres Nadia. Ze is ook gelukkig dat ze vandaag weer naar haar vertrouwde plek toe kan. “Het was een hele zware tijd voor onze branche. We mochten immers vijf maanden lang niet werken, dus hadden ook geen inkomen.” Sekswerkers hebben geen vergoeding gekregen van de overheid.

“Ik moest voor mezelf zorgen. De afgelopen vijf maanden heb ik met mijn familie doorgebracht.” Dat nu weer gewerkt kan worden, betekent veel voor Nadia. Ze had niet verwacht dat in haar sector al versoepeling zouden worden doorgevoerd. “Dit kwam als een verrassing.” Nadia is vooral blij om haar klanten weer te zien. Ook heeft ze de studio gemist: “We zijn hier als een familie. Ik hou van deze plek.”

Direct erg druk
De eigenaar van Privehuis Almere is Raymond. De lockdown was erg zwaar voor zijn bedrijf. “Je ziet je financiën omlaag gaan en je hebt geen idee wanneer je weer open mag.” De dames die bij hem kamers huren, wisten ook niet wat ze konden verwachten. Sommigen zijn daarom gestopt met sekswerk en hebben elders werk gezocht. “Ik heb met bijna alle dames contact gehouden. Ik heb zelfs sommige dames geholpen om sollicitatiebrieven te schrijven.”
Dat betekent nu dat Raymond weer druk op zoek is naar dames voor de kamers. Want sinds die opening van het bordeel, staat de telefoon roodgloeiend. “De kamers waren nu voor 80 à 90 procent volgeboekt. Van sommige dames is de agenda al de hele dag gevuld met afspraken, maar er zijn meerdere dames die wel een gaatje vrij hebben. We verwachten veel aanloop op woensdag en kijken daar met plezier naar uit.”

Geen registratieplicht
Klanten die het bordeel willen bezoeken worden gecontroleerd op klachten. Als ze symptomen van corona hebben, dan mogen ze niet naar binnen. “We kunnen ook de temperatuur controleren en we hebben bij de ingang en op de kamers desinfecterende zeep. Hygiëne is bij ons altijd belangrijk, dus ook nu besteden we daar goed aandacht aan.” De registratieplicht geldt hier overigens niet. Bij bibliotheken bijvoorbeeld wel.

bron: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/235542/sekswerkers-mogen-weer-aan-de-slag-het-was-een-hele-zware-tijd#

Reserveren? Alleen telefonisch!

Tijdens onze openingstijden zijn wij nu telefonisch weer bereikbaar. De vriendelijke gastvrouw neemt de telefoon op en houd de agenda’s bij van de dames. Alleen telefonisch nemen wij vanaf nu weer reserveringen aan.

U kunt geen reservering per e-mail doen. Wij zien de e-mail te weinig gedurende dag om uw reservering op die manier aan te nemen. Dus, bel ons gerust! Mocht u uw reservering willen afzeggen, doe dit dan ook telefonisch tijdens onze openingstijden.

Telefoonnummer:
030-2432829

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 10.00-23.00 uur
Zondag gesloten

Kim heet nu Amber!

Jullie kennen haar als Kim, maar nu is ze bij ons onder de naam Amber! Deze Nederlandse volslanke sexy babe van 21 lentes met kort blond haar heeft dus een andere naam, maar is nog net zo geil!

Zie meer van Amber: www.privehuislacloche.nl/amber

Radio-Interview met Radio M Utrecht

Vanochtend hadden wij een radio-interview met Radio M Utrecht, omdat we vandaag weer open gaan na 5 maanden lockdown. Het hele gesprek kan je hier luisteren!