Recensie winnaars juni bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Aad

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • LeonV

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Snoopy

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • 665
 • Dexter
 • Pietertje68
 • Romeo
 • Maartendirk
 • Dionysus
 • Bertbraaf
 • Hodlover12
 • Bedgeheimen
 • Nikebassie
 • Smito87
 • Donald Dump
 • Frans Cats
 • Subbie
 • Sammierom
 • Domstad
 • JanDeWandelMan

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand juli 2021. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Heb je geen interne mail ontvangen?

Sta je wel in deze lijst maar heb geen interne mail ontvangen met je unieke winnaarscode? Reageer dan in de advertentie van House of Dreams en er wordt alsnog contact met je op genomen via het forum!

Hookers.nl stopt…

Wij kregen vandaag deze e-mail van Midhold BV, eigenaar van o.a. sites als Hookers.nl, Kinky.nl, Sexjobs.nl, Redlights.be en .nl:

Beste adverteerder,

De afgelopen periode heeft er zich op de achtergrond een hoop afgespeeld omtrent Hookers.nl en de AVG. Na het datalek in 2019, het onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de aanpassingen op het forum hebben wij recent het onderzoeksrapport van de AP ontvangen.

De uitkomsten van het rapport zijn niet goed en hoewel hierover het laatste woord nog niet is gezegd, heeft Midhold met pijn in het hart moeten besluiten om Hookers voor nu gefaseerd offline te halen. Grootste pijnpunt nu is dat reviews met een link naar een advertentie volgens de AP niet voldoen aan de AVG-richtlijnen, omdat er informatie wordt gegeven die niet in de advertentie staat en waarvoor de sekswerker geen expliciete toestemming heeft gegeven. Hiermee vervalt in onze ogen het bestaansrecht van Hookers. We zijn nog inhoudelijk in gesprek met de AP en als hier meer over duidelijk is zullen we jullie nader informeren.

Concreet betekent dit dat per 8-7-2021 alle gebruikers en berichten zullen worden verwijderd van Hookers. Alleen zullen tijdelijk nog de linkjes naar de advertenties op Kinky, Sexjobs en Redlights actief blijven. Op deze manier kunnen bezoekers toch nog de advertenties vinden van de sekswerkers die besproken zijn.

Wij willen hetzelfde bericht aanstaande maandag op het forum plaatsen en mailen aan alle leden.

Wij vinden het echt heel jammer dat wij tot het sluiten van Hookers.nl moeten overgaan maar zien voor nu geen andere keuze. Zodra er meer duidelijk is zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij hopen op jullie begrip.

Groeten,
Midhold B.V.

Dat betekent dus voor ons als privehuis dat onze dames niet meer op Hookers.nl vanaf 8 juli a.s. gerecenseerd mogen/kunnen worden.

Natuurlijk willen wij wel door gaan voor jullie gasten/klanten met onze recensie aktie en die recensies kunnen jullie dus dan op het forum van www.citygirl.nl plaatsen, ook via de Citygirl recensiebutton op het desbetreffende profielpagina van de dame bij ons op de sites. A.s. donderdag 1 juli maken wij weer de nieuwe 20 prijswinnaars bekend onder de recensieschrijvers van de maand juni, en in juli gaan we dan gewoon verder!

Wie schrijft die blijft!

Nieuwe en vertrokkken dames en teruggekeerde dames bij La Cloche!

Rosalie
Nikita

Rosalie komt terug en wel te weten deze week al maandag 28 juni 🙂

Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/1072 en tot 1 juli nog op Hookers.nl daarna gaan daar alle recensies offline ivm privacy wetgeving: https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/utrecht/3042633-rosalie-utrecht-clubs-privehuizen

en…

Nikita is ook maandag 28 juni weer terug bij ons! 🙂

Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/2528 en tot 1 juli nog op Hookers.nl daarna gaan daar alle recensies offline ivm privacy wetgeving: https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/utrecht/2346601-nikita-amersfoort-clubs-privehuizen

en…

Maan de Hollandse blondine is ook weer terug, deze week dinsdag 29 juni!

Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/10758 en tot 1 juli nog op Hookers.nl daarna gaan daar alle recensies offline ivm privacy wetgeving: https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/utrecht/3110549-maan-utrecht-clubs-privehuizen

Nieuw slanke knappe brunette en twintiger: Mira
Nieuw slanke gepassioneerde dertiger: Betty
Nieuw volslanke exotische Tabria
Nieuw volslanke exotische Laura (start a.s. donderdag)

Gestopt bij ons zijn nu Bobbie, Sophie/Sandra (Russische), Naomi en we denken ook Olivia want sinds 15 december start laatste lockdown hebben wij helaas niets meer van haar vernomen. En ook de dames Azra, Nicole, Julia hebben wij niets meer vernomen. Seda en Mara waren al gestopt bij ons.

Lady en de blonde Nederlandse Melissa verwachten wij deze zomer terug.

Op onze weekagenda www.privehuislacloche.nl/weekagenda kunt u altijd het werkrooster met tijden van de dames vinden, deze wordt dagelijks bijgewerkt a.d.h.v. mutaties die de dames aan ons doorgeven.

Er zullen ook af en toe meer dames van ons andere privehuis House of Dreams (www.privehuishod.nl) in Amersfoort, bij ons in Utrecht werken zoals Felicia, Linda, Tasha, Barbara, Kim, Tikie, Nina, Sabine etc.

Afspraak maken kan alleen telefonisch tijdens openingsuren via de gastvrouw, zij beheert de actuele agenda’s van de dames met afspraken, en kan zo 1op1 met u schakelen wat nog wel of niet past.

U kunt simpel gratis sex winnen bij ons door het schrijven van een recensie van uw ervaring met een dame van La Cloche of House of Dreams hier https://www.citygirl.nl/node/25 op www.citygirl.nl. We hebben vernomen dat vanaf 1 juli a.s. op het forum van Hookers.nl geen recensies meer mogen worden geschreven, wat doodzonde is van zo’n groot forum van naam.

Wij zien u graat bij ons in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg 287-d van maandag t/m dinsdag van 10.00-23.00 uur.

Tevens serieuze gastvrouw gezocht voor 1 dag in de week (dinsdagen) voor 13 uur per dag en misschien in de toekomst de zondagen van 12.00-22.00 uur, mail je motivatie en CV naar info@privehuislacloche.nl.

Recensie winnaars december/mei bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand (en voor de lockdown in december). Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Michiel1971

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • Fluffybunny

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Sander Schimmelpenninck

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Doeterniettoe
 • Johan Geluk
 • Ijsmannetje
 • Redtinus
 • Fervent
 • rolando19809
 • Walker 87
 • Maher
 • DennisLekker
 • Ed Raket
 • Louistemple
 • Siba
 • Man of Dreams
 • Vlaamse Man
 • Dikkertje Dap
 • Crazy Builder
 • martin aston

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand juni 2021. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Heb je geen interne mail ontvangen?

Sta je wel in deze lijst maar heb geen interne mail ontvangen met je unieke winnaarscode? Reageer dan in de advertentie van House of Dreams en er wordt alsnog contact met je op genomen via het forum!

Pornstar experience met Foxxy in Utrecht, ook voor kinkygames

De welbekende Nederlandse Foxxy geeft jou een pornoster-ervaring! Een echt opwindende tijd heb je met deze blondine bij ons aan de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht. Afspreken vooraf is zeer aan te raden, want Foxxy is een populaire dame. Met iemand die zoveel seksplezier heeft kan je echt genieten! Ook in kinkygames heeft ze steeds meer plezier, stel jij jouw lichaam en geest ter beschikking voor haar plezier?

Check de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is en maak een afspraak telefonisch met de vriendelijke gastvrouw op 030-2432829. Meer zien van Foxxy? Dat kan op haar profielpagina!

Sophie is definitief gestopt met dit werk

Lieve heren, helaas zal Sophie niet meer terug keren bij La Cloche. Ze heeft ons vertelt dat ze definitief stopt met dit werk. Dit vinden wij ontzettend jammer natuurlijk. We danken Sophie voor de geweldige leuke tijd die we gehad hebben en wensen haar al het goeds voor de toekomst!

Waar zijn sommige La Cloche dames?

We krijgen sinds de heropening veel vragen over bepaalde dames. Logische vragen, maar wij kunnen die ook niet altijd beantwoorden. In de 5 maanden van lockdown zijn levens en situaties van de dames ook veranderd. Om zoveel mogelijk van jullie vragen in één keer te beantwoorden geven wij hier een update van wat wij weten over dames die nu (nog) niet bij ons aan de slag zijn.

Status van dames die nu niet bij La Cloche zijn

 • Alicia: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Azra: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Claudia: in blijde verwachting dus gestopt.
 • Jenelsy: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Joy: Ze zou terug komen, maar sinds zondagavond staat haar telefoon uit. We krijgen haar helaas niet te pakken, we hopen natuurlijk dat alles okay met haar is. We kunnen niets anders doen dan afwachten. Als ze terug komt, zal ze voornamelijk bij House of Dreams zijn.
 • Kim: Zij werkt nu onder de naam Amber. De naamswijziging is omdat een andere Kim (bekend van House of Dreams, met grote E-Cup borsten ) iedere vrijdag bij ons in La Cloche zal ontvangen en we zo geen verwarring hebben.
 • Lady: Ze zal ergens in de zomer terug komen.
 • Maan: Ze zal binnenkort terug komen, wanneer exact is nog niet bekend. Zodra we dat wel weten, vermelden we dat zo snel mogelijk.
 • Mara: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Melissa: Ze zal binnenkort terug komen, wanneer exact is nog niet bekend. Zodra we dat wel weten, vermelden we dat zo snel mogelijk.
 • Mila: Ze zal ergens in de zomer terug komen.
 • Nicole: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Olivia: We hebben haar tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Patricia: Ze zal binnenkort terug komen, wanneer exact is nog niet bekend. Zodra we dat wel weten, vermelden we dat zo snel mogelijk.
 • Rosalie: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Ruby: Ze komt volgende week terug, de exacte dagen maakt ze later bekend en zullen in de week-agenda vermeld worden.
 • Sabine: Is een voor ons nieuwe dame, bekend van Amersfoort Prive. Ze zal bij ons in La Cloche en in Amersfoort House of Dreams ontvangen. Lees hier meer over Sabine.
 • Seda: Is gestopt met dit werk en komt dus niet meer terug.
 • Sophie: Ze komt volgende week terug, de exacte dagen maakt ze later bekend en zullen in de week-agenda vermeld worden.

Welke dames zijn wel aanwezig nu?

Wij updaten meermaals per dag onze week-agenda, de laatste informatie is daar te vinden over welke dames aanwezig zijn. Wilt u vooraf een afspraak maken met een dame? Dit kan alleen telefonisch! U kunt onze vriendelijke gastvrouw bellen tijdens onze openingstijden op 030-2432829.

Dames gezocht!

We zoeken met spoed dames, zowel bij ons in Utrecht als bij onze vestiging in Amersfoort. Bel ons gerust voor een afspraak of rondleiding op 030-2432829. Mailen kan ook op info@privehuishod.nl of info@privehuislacloche.nl.