Tikie geeft zich bloot in deze nieuwe plaatjes

Tikie heeft ons een aantal foto’s opgestuurd van een fotoshoot in de buitenlucht. Deze leuke Filipijnse is een echte pleaser, ze laat jou op en top genieten. Ze is een beest in bed en geeft volle energie om jou tot een heerlijk hoogtepunt te brengen. Ondertussen zijn er tientallen recensies over haar geschreven met veelal lof.

Tikie is meerdere dagen per week bij ons in Utrecht, check de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is. Meer zien van Tikie? Check dan haar profielpagina.

Nieuwe foto’s van Floor!

Heerlijke Floor heeft prachtige foto’s. Een echte natural beauty zoals je ziet. Deze Nederlandse blondine van 21 lentes heeft een sexy uitstraling, zo’n type waar je op straat even naar omkijkt als ze voorbij fietst. Floor heeft naast de looks ook de ‘skills’ zoals we in de recensies lezen waar veel enthousiasme in uit straalt.

Floor ontvangt regelmatig bij La Cloche in Utrecht (en soms ook in Amersfoort bij House of Dreams). Wil je zien wanneer ze aanwezig is in Utrecht? Kijk dan in de week-agenda van La Cloche!

En alle foto’s en meer info over Floor kan je zien op haar profielpagina.

Nu ook foto’s van Floor

We hebben van Floor een paar mooie plaatjes doorgestuurd gekregen. Een leuk type buurmeisje, 21 lentes is deze Nederlandse brunette. De vele recensies zeggen genoeg, echt een leuk meisje om het bed mee te delen. Alle foto’s kan je zien op Floor haar profielpagina. Daar staat ook vermeld wat er allemaal in haar stoute dienstenpakketje zit.

Kom jij Floor bezoeken? In de week-agenda zie je wanneer ze aanwezig is. Kom gerust langs, we ontvangen je discreet. Je hoeft geen entreegeld te betalen en je hoeft niet te reserveren. Als je zeker wil zijn dat Floor niet bezet is op het moment dat je langs komt, dan is reserveren natuurlijk aan te raden.

We willen je vragen om te bellen om te reserveren, de vriendelijke gastvrouw heeft inzage in Floor haar agenda en weet precies wanneer ze tijd heeft voor je. Bellen kan op 030-2432829.

Vrijdag 5 augustus komt Kim met haar volle G-Cup naar Utrecht!

De heerlijke Kim komt op vrijdag 5 augustus naar Utrecht! Bij ons aan de Amsterdamsestraatweg 287D zal ze van 12.00-17.00 uur aanwezig zijn. Deze blondine van 23 lentes heeft haar cupmaat recent vergroot naar een geweldige G-Cup. En niet alleen heeft ze geweldige looks, haar service op de kamer is ook top zoals in de recensies te lezen is.

Zie en lees meer over Kim op haar profielpagina. Let op, reserveren vooraf is een must gezien haar populariteit. Reserveren kan alleen telefonisch, onze vriendelijke gastvrouw neemt de telefoon op en zal in de agenda gelijk kunnen noteren dat je komt. Bellen kan tijdens openingstijden op 030-2432829.

Recensie winnaars juli bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Buffalo Bill

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • HenkdeKorte

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • GFE Lover

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Paardengeit
 • Die ene jongen
 • Willy Wonka
 • Alexander0903
 • Beukenoot
 • DennisLekker
 • Pokerface
 • Just Tim
 • Frank1266
 • Johan Geluk
 • coureur
 • hansjansen
 • Galaxylover
 • Marco59
 • Kutjepiep
 • Pluim
 • Cocu

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand augustus. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

De recensie actie weer verder!

Natuurlijk gaan wij in augustus door met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Dinsdag 19 juli in Utrecht gesloten i.v.m. extreme warmte

Beste gasten,

Op dinsdag 19 juli zijn we gesloten Utrecht. Hoewel we over het algemeen onze kamers goed koel kunnen houden, is de voorspelde 38 graden erg extreem. Daarom zijn wij niet geopend. Wel zijn onze collega’s in Amersfoort van House of Dreams gewoon open op dinsdag, aangezien alle kamers daar airconditioning hebben.

Vanaf woensdag zijn wij in Utrecht ook gewoon weer open en verwelkomen wij u weer graag!

Privehuis La Cloche steunt net als van der Valk de boeren! Nederland wordt stap voor stap kapot gemaakt en is onze vlag momenteel niet meer waardig

Dit kabinet heeft mensen via de toeslagenaffaire kapot gemaakt en hun kinderen ontvoerd en lost het nog steeds niet op

Dit kabinet heeft bewoners in Groningen die decennia lang in angst leven vanwege gasbevingen en financieel kapot gemaakt om zelf miljarden te verdienen en lost het nog steeds niet goed op

Dit kabinet heeft vele middenstanders zoals evenementenbranche, cultuurbranche, sexbranche, horecabranche etc. kapot gemaakt via corona maatregelen zonder de juiste steun of tijdige vaccinatierondes te houden waardoor de laatste 2 lockdowns niet nodig waren geweest, en het interesseert ze niets

Dit kabinet maakt nu boeren kapot op verkeerde metingen qua stikstof wat ook wordt toegegeven door Ministers en wetenschappers waar andere vervuilende bedrijfstakken met rust worden gelaten, en men zet dit miljarden verslindende beleid maar door

Dit kabinet komt gemaakte beloftes niet na aan de bevolking van Limburg die grote schade hebben ondervonden bij de overstromingen van vorig jaar en lost het maar niet op

Dit kabinet heeft via de belastingdienst de wet overtreden inzake voordeel geven aan grote bedrijven zoals Uber terwijl de burger en het MKB (grootste werkgever in Nederland) het volle pond moeten betalen

Dit kabinet doet vrijwel niets aan de torenhoge inflatie waardoor veel burgers, bedrijven in financiele problemen komen

Dit kabinet is totaal losgezongen van de maatschappij, de burger, de realiteit, en liegt en bedriegt en ontkent of probeert fouten te camoufleren

De Nederlandse vlag is bezoedeld door dit kabinet wat al jaren in dezelfde partijensamenstelling regeert.

Het is een schande, dat dit maar door blijft gaan.

Privehuis La Cloche hijst digitaal de omgekeerde Nederlandse vlag in hoop dat men wakker wordt en er weer een overheid komt die er voor de burger en het MKB is en die beschermt. Wij zijn Nederland, wij willen weer trots worden op Nederland waar burgers en het MKB voor een sterke economie, samenhang en uitzicht op een goede toekomst kan zorgen met een overheid die dat steunt en stimuleert!

Ondanks dat vd Valk het grootste illegale bordeel is van Nederland waar zonder vergunning vele prostituees illegaal ontvangen in hun hotelkamers en suites via advertenties op internet en daar de overheid ook weinig aan doet, steunen wij vd Valk wel met hun steun aan de boeren en het groot tonen van de omgekeerde Nederlandse vlag als protest en symbool 😉

Lees meer op o.a. https://www.citygirl.nl/node/6156/page21#post55010 en https://www.citygirl.nl/node/15384/page22#post55016

Uit de oude doos: Hoe seksclub La Cloche een wielerploeg sponsorde

Op 19 augustus 2022 is Utrecht de startplaat van de Ronde van Spanje, de renners in de bekende ‘Vuelta’ komen ook vlak langs ons pand aan de Amsterdamsestraatweg 287D. Het deed ons terug denken aan een bijzonder stuk geschiedenis van La Cloche dat sponsor was van een profploeg in de jaren ’80.

De streken van een malafide wielrenner zorgden begin jaren tachtig voor een vroegtijdig einde van een kleurrijke Utrechtse profploeg met als hoofdsponsor de seksclub La Cloche. Ondertussen zijn we met nieuwe eigenaren als privehuis in 2018 is heropend. Hier volgt een reconstructie van Hetiskoers.nl.

In februari 1982 tekent wielrenner André Gevers een profcontract bij de nieuw opgerichte Utrechtse wielerploeg La Cloche. Maar de inkt is amper droog als hij het ondertekende document weer inlevert: hij heeft ontdekt dat hoofdsponsor La Cloche een seksclub aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is. ‘Men vertelde mij dat La Cloche een Heerlense beleggingsmaatschappij in onroerend goed was,’ verklaarde Gevers in de Telegraaf. ‘Het blijkt dus een maatschappij in roerend goed te zijn.’

Rijden voor een seksclub is tegen de principes van Gevers, die sinds een paar jaar Jehova’s Getuige is. ‘Het zou van weinig piëteit getuigen om via shirtreclame een seksclub nog meer klandizie te bezorgen,’ aldus de amateurwereldkampioen van 1975.

Op de ploegfoto dus geen Gevers, de beoogd kopman van de kleine profploeg. Net als collega Martin Havik kwam hij eerder uit voor de TI Raleighploeg. De andere renners luisteren naar minder bekende namen: Jos Schaap, Ben van den Heuvel, Wicher van der Hoef, Piet Hoevers, Steve Jennings, Johan van Dijk, Hennie van Lent en Rinus Smits.

Oostenrijk

Piet Hoevers is door Rinus Smits benaderd om bij La Cloche te komen rijden. Smits, afkomstig uit Maarssenbroek, was eerder pachter van de Rotterdamse nachtclub Babylon en weet nu sponsors te interesseren voor zijn profploeg. En renners, onder wie Hoevers, die in één klap profrenner is. ‘Ik kende Rinus al,’ blikt hij met ons terug, ‘we gingen altijd samen naar wedstrijden. We reden bij de liefhebbers – ik was een middelmatige coureur, blonk nergens echt in uit. Rinus vroeg me of het niet wat voor me was, rijden bij die profploeg. Ik leefde van een uitkering, maar ook met een baan had ik toen waarschijnlijk voor deze ploeg gekozen. Wielrennen was alles voor me.’

De ploeg wordt eind februari aan de pers gepresenteerd in Sporthal Bloemstede in Maarssenbroek. Daar is La Cloche-ploegleider Johnny Meijer de horeca-uitbater, vandaar. Driehonderd genodigden zijn getuige van de presentatie, een bondsofficial spreekt lovende woorden over de nieuwe ploeg. ‘Heel apart,’ aldus Hoevers. ‘Sta je daar ineens als prof in de schijnwerpers.’

De start is veelbelovend. La Cloche belegt begin maart een heus trainingskamp in Sonnenhof, het favoriete hotel van echtpaar Smits in het Oostenrijkse Sankt Johann. Om te trainen op de fiets en op de latten, en om elkaar beter te leren kennen. Ze bereiden zich er serieus voor op het wielerseizoen, herinnert Hoevers zich. ‘We deden verschillende duurtrainingen, vooral door te langlaufen. En af en toe gingen we fietsen; het was nat maar de wegen waren berijdbaar. We waren echt met de sport bezig.’

Behalve misschien Rinus Smits. Hoewel hij getrouwd is, legt hij het in het hotel in Sankt Johann aan met de wat naïeve serveerster Elisabeth. Hij wil zelfs met haar trouwen, vertelt hij haar, en hij belooft haar een mooie baan in Nederland. De serveerster gaat in op het voorstel, neemt in Oostenrijk ontslag en reist met de La Cloche-renners mee naar Nederland. Hoevers kijkt er niet van op. ‘Elisabeth liet zich door Rinus helemaal inpakken. Daar was-ie goed in. Had altijd prachtige verhalen. En: Rinus had altijd vriendinnen. Hij kende het meisje al van eerdere skivakanties.’

Weeskind

In Nederland wordt duidelijk wat Smits’ bedoelingen zijn. Hij probeert de Oostenrijkse te slijten bij La Cloche. ‘Ik ken Rinus al jaren,’ aldus mede-eigenaresse Yvonne Boskoff in 1982. ‘Op 15 maart kwam hij ineens binnenvallen met een verhaal over een zielig meisje. Een weeskind, vertelde hij. Moeder was overleden aan kanker en haar vader had zich opgehangen. Tot overmaat van ramp werd ze nu uitgebuit in het Oostenrijkse hotel waar ze werkte. Volgens Rinus werkte ze daar negentig uur per week en moest ze slapen in een kast. Ze wilde per se naar Nederland en hier in een club gaan werken.’

Maar als Elisabeth twee dagen later bij La Cloche op de stoep staat, blijkt van interesse in sekswerk geen sprake. ‘Ze was in tranen,’ aldus Boskoff. ‘Rinus had haar gezegd: “Als je met een man naar bed moet denk je maar aan mij.” Ze was ten einde raad en ze zei dat ze het nooit zou kunnen opbrengen. Het leek me ook geen kind voor dit soort werk. Ik begreep dus dat ze helemaal niet uit eigen vrije wil kwam. Rinus had beloofd over drie maanden met haar te zullen trouwen, als ze een half jaar voor hem wilde werken.’

De La Cloche-eigenaresse is woest en probeert Smits te bereiken. Tevergeefs. Haar volgende telefoontje is naar de politie, om de man die namens La Cloche een profploeg begon aan te geven. Om te voorkomen dat Smits de vrouw elders als prostituee probeert aan te bieden, nemen de eigenaressen van La Cloche de serveerster onder hun hoede.

Vrouwenhandel

Ondertussen is de wielerploeg voor een tweede trainingskamp neergestreken in Loosdrecht. ‘Wij wisten van niks,’ vertelt Hoevers. ‘Totdat ik met Hennie van Lent terugkwam van een trainingsrondje en er een arrestatieteam stond. Rinus werd gearresteerd, zo kwamen we erachter.’

Smits wordt verdacht van vrouwenhandel en de serveerster wordt teruggebracht naar Oostenrijk. Smits’ vrouw Els verklaart aan Telegraaf-journalist Cees Koning dat ze ‘een gerust geweten’ heeft. Koning beschrijft dat ze tijdens het interview ‘half onderuit gezakt in een luie stoel’ zit, met ‘een pak filtersigaretten bij de hand’, terwijl ze ‘de ogen reinigt van één van haar drie katten’.

Voor la Cloche is de maat vol: de seksclub stopt als hoofdsponsor. Dat betekent meteen ook het einde van de ploeg, amper een maand nadat het team aan de pers en driehonderd genodigden is voorgesteld.

Een hard gelag voor de renners, zeker voor Hoevers, die geld in de ploeg stopte. ‘Ach, zo veel was het niet,’ vertelt hij vele jaren later. Erger vindt hij het gevoel belazerd te zijn door iemand die hij beschouwde als vriend. Hoevers, in 1982: ‘Het is onvoorstelbaar hoe we in de gladde praatjes van Rinus zijn getuimeld. Alles komt goed, zei hij altijd, ik regel dat wel. Nou dat hebben we gezien. Rinus heeft slechts toezeggingen gekregen. Niets heeft zwart op wit gestaan. Iedereen is voor z’n vlotte babbel en flair bezweken.’

Personen die Smits hebben gekend, maar niet met naam willen worden genoemd, bevestigen het beeld van een joviale man met praatjes. ‘Hij had altijd geld en was gul. Bij hem kon je altijd wat komen drinken en hij was de vrolijke noot als hij op bezoek was. Aardige vent, je kon altijd met hem lachen, een mooiprater.’ Maar ook: ‘Iemand die een pistool op zak had en die je niet tegen je moest hebben.’ En: ‘Hij had dames op de Wolphaertsbocht in Rotterdam.’

Vrachtwagen

Hoevers zoekt in het voorjaar van 1982 nog even naar nieuwe sponsors, tevergeefs. Gevolg: acht brodeloze renners en nog anderen die hun geld kwijt zijn. Hoevers: ‘Smits had blijkbaar her een der geld geleend. Duizenden guldens, exclusief de onbetaalde rekening van het hotel in Sankt Johann, zo’n 20.000 gulden.’

Kopman Martin Havik, de bekendste van het stel, vindt voor zichzelf een privésponsor. Voor de andere renners zit een profcontract er niet meer in. Met uitzondering van Smits zelf, die naar verluidt tijdens zijn zes weken detentie met de celdeur open mag trainen op een rollenbank. In 1983 rijdt hij nog even zonder sponsor bij de profs.

Na zijn kortstondige avontuur als profwielrenner verslijt Smits nog wat baantjes. Het huwelijk met Els houdt geen stand, met zijn partner Isa krijgt hij een zoon, met partner Grace een dochter.

Goed in z’n vel zit Smits op een gegeven moment niet meer. Volgens een bekende lijdt hij aan depressies.

Op 30 december 2002 neemt Rinus Smits vlak bij zijn woonplaats, het Drentse Gasselternijveenschemond, een niet meer terug te draaien besluit.

Een paar dagen erna meldt de politie in een getuigenoproep het volgende: ‘Vlak voor een parkeerplaats aan de Van Veelenweg in Gasselternijveen liep er plotseling en vlak voor een truck met oplegger een man naar het midden van de weg. De vrachtwagenbestuurder kon de man niet meer ontwijken. Het slachtoffer werd overreden en overleed ter plaatse.’

Legale prostitutie wordt verder terug gedrongen in stilte, niet alleen de boeren, visserij etc.

Vandaag in de media dat de beroemde nette sexclub Sauna Diana in Zundert na 44 jaar gaat sluiten omdat er geen sekswerkers meer te krijgen zijn. En dat klopt. De illegaliteit neemt enorm toe en heeft een boost genomen de afgelopen jaren door internet en de corona lockdowns waarin sekswerksters amper of niet geholpen werden door onze overheid.

De legalisatie van sekswerk heeft alleen belastingplicht voor de sekswerksters opgebracht. Steeds meer vergunde raampanden (redlight) staan deels leeg of zijn verdwenen (alle raamprostitutie in Utrecht is weg, en dat geldt ook voor Heerenveen en een behoorlijk percentage van raampanden in Deventer, Nijmegen, Amsterdam, Alkmaar en de jaren daarvoor al in Rotterdam, Den Haag en Arnhem (beroemde Spijkerkwartier voor 100% gesloten). Ook het aantal vergunde bedrijven qua clubs, privehuizen, kamerverhuurbedrijven is de laatste jaren in Nederland sterk gedaald.

Waar onlangs Belgie een nieuwe goede prostitutie wet heeft ingevoerd waarin het vak gelegaliseerd is en sekswerksters daardwerkelijk rechten krijgen, is het in Nederland een drama en wassen neus. Vergunningen die duurder worden en aan strengere eisen moeten voldoen, de illegale markt die amper gecontroleerd of bestreden wordt. Zedenpolitie die steeds meer van de prostitutie tak wordt weggehaald wegens personeelstekort die al jaren achterstanden hebben bij verwerken van aangiftes van verkrachtingen, sexueel grensoverschrijdend gedrag etc.

En dan was gisteren vrijdag nog in het nieuws dat de Nederlandse Bank hun excuses aanbieden voor het slavernij verleden en de rol die die bank daarin gespeeld heeft. Nu ze spelen nog steeds een rol in de slavernij, namelijk het niet volwaardig behandelen van sekswerksters, seks-ondernemers die volledig aan alle strenge wetten voldoen en belasting betalen, die mogen bij banken geen hypotheek aanvraag doen, raken hun bankrekening kwijt als de bank door heeft dat je in de seksnbranche werkt. De roep om hulp is er al jaren, zelfs bij zelfmoorden van sekswerksters in de lockdowns, gaf destijds D66 (de zogenaamde pro-prostitutiepartij) niet thuis met het geven van steun.

Hotels, air b& b’s, vakantieparken zitten vol met illegale sekswerksters en ook de illegale thuisontvangst groeit omdat men kan adverteren online en het grootste reviewforum www.citygirl.nl zie je ook de ervaringen van klanten die de verschillende prostituees bezoeken.

In Utrecht zijn ze 8 jaar bezig geweest om het Zandpad qua raamprostitutie weer te openen, maar met teveel niet realistisch uitvoerbare regels voor een exploitant die dan zelf moet investeren want een bank mag geen lening geven van de Nederlandse Bank, dat het financieel niet haalbaar is of het ondernemersrisico te groot.

Men zegt op gemeente niveau wel meer vergunningen te willen af geven, maar in de praktijk verandert men bestemmingsplannen niet op geschikte panden naar de bestemming prostitutie toe.

Illegaliteit met daarin misstanden als minderjarigheid, gedwongenheid, belastingontduiking, geen controle op hygiene, veilige werkplek etc. neemt daardoor enorm toe.

Maar het is roepende in de woestijn waar de politici struisvogels zijn.

De hoop op echte verbetering vanuit de overheid richting de legale sexbranche is er al lang niet meer bij sekswerksters en exploitanten.

Wij hebben de klanten die legale sekswerksters wel, maar dan moet de illegaliteit wel aangepakt worden en ook meer sekswerksters in de legaliteit willen werken zonder vastgelegd te worden met hun beroep bij de Belastingdienst of gemeentes, waardoor ze zich lasttig kunnen bewegen in hun priveleven of met ander werk.

Wanneer neemt de overheid, de Nederlandse Bank nu eens hun verantwoordelijkheid? Waarschijnlijk niet gezien het gasbevingen Groningendossier, toeslagen affaire met ontvoerde kinderen, boerenaanpak, visserij aanpak. Nederland is geen modern tollerant en veilig land meer voor een groot deel van onze burgers. En dat wordt met ieder jaar erger.

Management www.privehuislacloche.nl, www.privehuishod.nl, www.smstudio-almere.nl

Samenwerkingspartner van o.a. www.citygirl.nl, www.smdome.com, www.privehuizenblog.nl, www.sexdome.nl

Recensie winnaars juni bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Lucky Luc

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • BeDeSem

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • CorneliusGeilaard

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Lisa20
 • Buckie
 • mind50
 • Kipperrickie
 • joost_hout
 • Copperhead
 • Tony
 • zilverhavik
 • popoclub
 • HenkdeMan
 • Bartman1979
 • rolando19809
 • rienisgeil
 • Dikkertje Dap
 • Sammierom
 • Bimbo1lover
 • Pietertje68

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand juli. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

De recensie actie weer verder!

Natuurlijk gaan wij in juli door met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!