Artikel in Algemeen Dagblad: Utrechts bordeel wil voetbalclub van broers Sneijder sponsoren, maar vreest nee van KNVB

In het Algemeen Dagblad van 22 september is onderstaande artikel te lezen. Onder het plaatje is ook het volledige artikel uitgeschreven te lezen!


Een beetje meeliftend op de sponsorseksrel bij FC Emmen, zoekt het Utrechtse privéhuis La Cloche nu ook de publiciteit. Eigenaar Raymond wil bij de voetbalamateurclub DHSC, de club waarbij Wesley en Rodney Sneijder actief zijn, een reclamebord ophangen. Hij wil nu eerst weten of de KNVB dat wel goed vindt.

De voetbalbond vond het namelijk geen goed idee dat betaald voetbalclub FC Emmen een bedrijf van seksspeeltjes als shirtsponsor wilde hebben. Jonge kinderen lopen straks met een logo van het bedrijf op hun borst, was het idee. Dat had de bond liever niet.

Taboe

Raymond van privéhuis La Cloche wil nu ook sponsoren, maar huivert. Anderhalf jaar geleden had hij een sponsorovereenkomst met FC Utrecht, maar die ging om onduidelijke redenen niet door. Mogelijk door de link naar erotiek en prostitutie. ,,Er ligt kennelijk nog steeds een taboe op erotiek. Wehkamp verkoopt al 40 jaar vibrators. Prostitutie is het oudste beroep van de wereld. Maar toch mag het niet van de KNVB.”

Het privéhuis is door DHSC benaderd voor sponsorschap op het Sportpark Wesley Sneijder. ,,Wij willen dat wel”, aldus Raymond. ,,Hopelijk ziet de KNVB het niet als een probleem. Door de coronacrisis zijn veel bedrijven en voetbalverenigingen in financiële problemen gekomen. Het zou de KNVB sieren om anno 2020 niet zo bekrompen te denken.”

Bron: AD.nl

Erotiek en voetbal gaan niet samen anno 2020 volgens de KNVB?

Het is bizar om te lezen dat de KNVB een lucratieve sponsordeal tussen Eredivisieclub Emmen en het erotische postorderbedrijf EDC (o.a. bekend van easytoys.nl en shop.smdome.com) blokkeert. De Nederlandse voetbalbond vindt het niet gepast dat een webshop met erotische speeltjes als shirtsponsor verbonden wordt aan één van hun leden, in dit geval Emmen.

Eerder weigerde de KNVB al een SM Studio in Valkenswaard als shirtsponsor van het vijfde van RKVV Waalre, zoals hier te lezen is.

Wij van Privéhuis La Cloche werden ruim een jaar geleden benaderd door een reclamebureau of wij geïnteresseerd waren in een sponsordeal bij FC Utrecht. Aangezien wij als Utrechts bedrijf onze FC een warm hart toedragen en ook een aantal stoelen daar via een seizoenkaart hebben, bekeken wij met interesse de opties en wat voor ons als privéhuis interessant en betaalbaar zou zijn. Zodra wij de sponsordeal wilden rondmaken bleek opeens dat wij niet als sponsor geaccepteerd werden, vanwege de link naar erotiek/prostitutie. Wij hebben geen idee of dat vanuit de club zelf was, of dat dit met de KNVB-richtlijnen te maken had.

Terwijl wij een legaal privéhuis met vergunning runnen en streng gecontroleerd worden door overheden (misschien wel de strengst gecontroleerde branche in Nederland), ligt er schijnbaar nog steeds een taboe op erotiek. Wehkamp verkoopt al 40 jaar vibrators, in vele huishoudens zijn wel seksspeeltjes. In ieder huishouden wordt aan seks gedaan. Prostitutie is het oudste beroep van de wereld. Maar toch mag het niet van de KNVB? Maar wel de Toto als hoofdsponsor toelaten wat gokken aanmoedigt, wat voor velen een gokverslaving tot gevolgen geeft?

Wij zijn nu onlangs ook benaderd voor sponsorschap door de Utrechtse voetbalclub DHSC (Ondiep – Sportpark Wesley Sneijder) en wij hebben een sponsorovereenkomst toegezegd. Hopelijk ziet de KNVB dit niet als een probleem. Door de corona-crisis zijn vele bedrijven en voetbalverenigingen in financiële problemen gekomen. Het zou de KNVB sieren om anno 2020 niet zo bekrompen te denken. De keuze voor een verdedigende bondscoach voor Oranje is al erg genoeg nietwaar? Want anders laat men de leeuw wel behoorlijk in zijn hemdje staan 😉 Bij privehuislacloche.nl zien de sexy dames de heren liever zonder hemd.

Misschien willen de bobo’s van de KNVB even vergaderen en relaxen hier in Utrecht bij La Cloche op de Amsterdamsestraatweg 287D? Normaal weten jullie de weg naar bordelen toch ook prima te vinden, nietwaar?

Updates Dames

Komende donderdag worden van vele sexy La Cloche meisjes weer (nieuwe) foto’s gemaakt. Dus we hopen die week erop weer vele fraaie foto’s van onze meisjes te kunnen tonen.

Olivia heeft nog geen nieuwe werkdagen en tijden doorgegeven.

Wegens populariteit is het wenselijk om voor Gaia, Sophie, Rosalie & Emma tijdig telefonisch via de gastvrouw een afspraak te maken. Let op! Omdat de dames zelfstandig zijn en wij dagelijks 1 of meerdere mutaties hebben door afzeggingen of aanpassen werktijden van en door de dames, is het raadzaam bij een afspraak, de dag zelf even telefonisch te controleren bij de gastvrouw of de dame met wie u een afspraak heeft, daadwerkelijk aanwezig is. Dit kan een teleurstelling of een reis voor niets naar ons privehuis voorkomen.

Updates

Een kleine update van de dames bij onze vestiging in Amersfoort en Utrecht:

 • Leila en Nikita zijn gestopt, voor Nikita is dat een definitieve stop met dit vak. We wensen ze beiden veel succes toe.
 • Esmee is momenteel even met vakantie, we vermelden het uiteraard weer wanneer ze weer terug komt!
 • Tasha gaat vrijdag 18 september naar La Cloche
 • Lady is bij La Cloche begonnen, een nieuwe sexy MILF die je mogelijk kent van voorheen Jan Bik (zie foto!)

Update van ons team:

We hebben afscheid genomen van Leila & Teddy.

Tevens hebben wij nieuwe sexy dames in ons team, namelijk Cynthia, Lola & Sara

En.. deze week donderdag en vrijdag wegens vraag van klanten, dus op verzoek de Antilliaanse sexbom Tasha van ons privehuis House of Dreams in Amersfoort bij ons La Cloche van 14.00-22.00 uur aanwezig, zie ook de weekagenda: https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

Reserveren kan alleen tijdens openingstijden

Recensie winnaars Augustus bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl en Hookers.nl in de maand augustus. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de maand augustus zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • WandelaarVanPlezer voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • Wimpy voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • gast voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • leuk001 voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Johan Geluk voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Waltervanp voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Leffe voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Ad Hok voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Sammeke659 voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Martin voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Donnie94 voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Broodpoot voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Crazy Builder voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • frankkinky voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Curious6966 voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Roby voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Gewoongezellig voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Ed Raket voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Frans Cats voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Doeterniettoe/doeter1983 voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand september 2020. De prijs is alleen in september 2020 in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen onder alle geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl en Hookers.nl!

Schrijf je dezelfde recensie op beide fora? Dan maak je dubbel kans!

En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Olivia deze week a.s. donderdag en zaterdagavond 18-22 uur

Olivia deze week a.s. donderdag en zaterdagavond 18-22 uur aanwezig. Alleen telefonisch reserveren mogelijk!

Heren, de sexy jonge studente Olivia met echte D-cup en zeer gepassioneerd is deze week a.s. donderdag 3 & zaterdag 5 september van 18.00-22.00 uur.

Reserveren kan alleen telefonisch tijdens openingsuren via de gastvrouw, want die heeft op de zaak de actuele agenda’s van de dames en kan dus als enige zien wat nog wel of niet past in de agenda. Emailen voor reserveringen hebben sowiso nooit zin, dat moet altijd telefonisch via de gastvrouw.

Laatste nieuwtjes kan je ook altijd direct volgen via www.citygirl.nl/node/444

Laatste dag van de recensie aktie voor de maand augustus gratis sexverloting!

Morgen maandag 31 aug laatste dag van de recensie aktie voor de maand augustus gratis sexverloting!

Ja heren, dinsdag 1 september maken wij weer de 20 prijswinnaars bekend van de mannen die 1 of meerdere recensies hebben geschreven op het forum van www.citygirl.nl en www.hookers.nl.

Dus schrijf nog snel je ervaringen middels een recensie op 1 of beide bovenstaande fora, en dingt automatisch mee naar 1 van deze 20 gratis sexprijzen!