Updates

De nieuwe dames Romy & Azra zijn alweer vertrokken bij ons en ook zoals het er nu uit ziet is Rosalie even gestopt met dit werk.

Reserveringen met dames

Veel klanten proberen via de email dames te reserveren echter dat is NIET mogelijk. Reserveringen kunnen alleen telefonisch tijdens openingsuren worden vastgelegd via de gastvrouw. Die beheert de actuele agenda’s van de dames met afspraken en kan als enige op zien welke afspraken al in de agenda staan. Zij kan zo dus 1op1 met u aan de telefoon schakelen wat wel of niet meer past qua afspraak maken met een dame. Daarbij zijn wij maar kort per dag een keer in onze email en hebben wij daar geen zicht op de agenda’s van de dames.

Ook mailen veel klanten over vragen wat dames qua handelingen doen. In principe is dat allemaal op de eigen profielpagina van de dame op onze website terug te vinden. Alleen onveilige handelingen mogen wij niet online vermelden. Natuurlijk kan de dame ook per klant en gemoedstoestand zelf bepalen of ze op dat moment bepaalde extra handelingen wel of niet wil doen (en tegen een eventuele meerprijs die zij ook zelf bepaalt). Wij kunnen dat dus ook niet per email aangeven.

Natuurlijk mag u dat, als u in ons privehuis bent, eerst even bespreken met de dame in kwestie bij de voorstelronde. En natuurlijk mag u dan bepalen of u bepaalde extra diensten wel of niet wil afnemen, of dat u toch liever niet met die dame naar de kamer gaat. U bent niets verplicht.