Genieten van Claire, prachtige nieuwe foto’s van deze sexy Aziatische twintiger

Wat een billen! Met die hoge laarzen aan, slanke taille, lang golvend haar… Een heerlijke foto van Claire. Deze 26-jarige Nederlandse met Aziatische roots is een sexy lady, die van vele markten thuis is. Een teaser die vooral bekend staat om haar fijne erotische Girlfriend Experience zoals in de recensies te lezen is.

Maar wist je dat Claire ook plezier heeft in kinky spelletjes? Nippleplay, teasen, vastbinden en ook is ze vaardig met haar strap-on en zweepjes. Op haar profielpagina zie je op een aantal foto’s ook haar fetisj-outfits voorbij komen.

Kom jij Claire bezoeken? In de week-agenda zie je op welke dagen en tijden we haar verwachten in Utrecht. Je kan gerust op die tijden langskomen, als Claire dan aanwezig is dan stelt ze haarzelf net als alle andere dames vrijblijvend aan je voor.

Hou er wel rekening mee, dat het kan zijn dat Claire al met een andere klant op de kamer is. Als je meer zekerheid wil hebben, bel dan vooral onze vriendelijke gastvrouw op 030-2432829 om een plekje in Claire’s agenda te reserveren! Reserveren kan alleen telefonisch (niet per mail).