Morgen maandag 15 oktober opening nieuwe privehuis La Cloche

Morgen maandag 15 oktober openen wij met trots ons nieuwe privehuis La Cloche aan de Amsterdamsestraatweg 287-d in Utrecht. Aan de achterzijde kunt u in de gehele wijk en parkeerterreinen parkeren. Wij zijn gemakkelijk met openbaar vervoer (trein en bus) bereikbaar.

Bij ons staan de dames centraal, dat wil zeggen dat wij ze vrijheid in voorstellen aan gasten geven, vrijheid in werkrooster en werktijden, vrijheid in zelf bepalen welke extra’s zij willen aanbieden en dit alles in een gemoedelijke prettige werksfeer. Onze tarieven zijn gelijk aan de meeste privehuizen in de regio en goedkoper dan de redlightdistricts en clubs of de meeste privehuizen in Rotterdam en Den Haag.

Bij de entree kunt u aanbellen, de deur gaat dan automatisch van slot, zodat u deze direct open kan duwen en zo direct binnen in een hal staat buiten zicht van de straat. De 2e deur zal geopend worden door onze gastvrouw. Vervolgens zal u in een kamer geplaatst worden buiten zicht van andere gasten/klanten, en worden de beschikbare dames aan u voorgesteld. U bepaalt zelf of u wilt blijven en u mag altijd even de dame van uw keuze vragen voor extra info zoals de extra’s die zij u kan aanbieden.

Ons gehele privehuis is compleet nieuw verbouwd, het is geen club meer zoals La Cloche voorheen was, dus geen clubprijzen, geen bar of ge-animeer van dames. Wel discretie en openingstijden op de dag en avond (niet in de nacht).

Tevens zijn wij naarstig op zoek naar gemotiveerde sexy dames die in ons privehuis La Cloche willen werken en of in ons privehuis in Amersfoort (www.privehuishod.nl). Mail gerust voor info of een afspraak voor rondleiding op info@privehuislacloche.nl. Je hebt een geldig ID card of paspoort nodig (rijbewijs telt niet) en een geldig BSN nummer.

Wij verwachten voor u als gast binnenkort ook nieuwe dames te presenteren. Sollicitaties sijpelen nu langzaam binnen.

Ook zullen dan foto’s van ons interieur en nieuwe dames stap voor stap verschijnen. Meer info is ook te zien op https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/utrecht/1962905-advertorial-priv%C3%A9huis-la-cloche-%E2%80%93-utrecht