Wist u dit al?

Wist u….

…dat afspreken met één van onze sexy dames alleen telefonisch kan via de gastvrouw? Want die heeft de actuele agenda’s met afspraken van de dames, en kan direct met u 1op1 schakelen wat nog wel of niet past in de agenda.

…dat wij een weekagenda hebben op onze site, te bereiken via de oranje button rechtsboven op onze website? Daarin kunt (bij benadering) zien welke dames op welke dag aanwezig zijn. Let wel, dagelijks kunnen de aanwezigheidsroosters van de dames veranderen, omdat ze zich ook kunnen afmelden of aanmelden. De dames zijn immers zelfstandig, wij willen en mogen ze geen werkroosters opleggen.

…dat u in ons privehuis nooit andere gasten zal tegen komen? De gastvrouw en de dame van uw keuze houden de gang in de gaten op aanwezigheid van andere gasten, zodat u altijd discreet ons pand kan verlaten, kan binnentreden of van kamer kan wisselen.

…dat de standaardtarieven (verderop genoemd op onze website) standaard-tarieven zijn gebaseerd, op veilige sex? De zelfstandige dames bepalen zelf of en welke extra’s zij bij u willen doen en tegen welke prijs. Wij mogen (en willen) deze als exploitant niet opleggen, daar de dames zelfstandig zijn en geen dienstverband met ons hebben.

…dat zowel ons privehuis al de dames onder controle staan van de GGD?

…dat u maandelijks mee kan doen met onze recensie-actie op www.hookers.nl en www.legaledamesvanplezier.nl, waarbij onder 20 recensie schrijvers een gratis sexprijs wordt verloot? De dame in kwestie wordt natuurlijk netjes voor het volle pond door ons uitbetaald.

…dat de meeste dames pas na woensdag de dagen voor de week erop opgeven? Dus de weekagenda wordt dan iedere maandag online gezet op onze website. Er is geen weekrooster van daarna, omdat deze dan amper ingevuld is en ook nog vaak kan veranderen. Bij afspreken is het ook raadzaam op dag zelf online of telefonisch via de gastvrouw te controleren of de dame van uw keuze daadwerkelijk aanwezig is. Omdat wij u als klant immers niet kunnen bereiken, gezien uw anonimiteit.

…dat u ons altijd per email kan bereiken/ zowel via info@privehuishod.nl als info@privehuislacloche.nl? Wij streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden. En anders kunt u altijd tijdens openings-uren direct telefonisch via de gastvrouw informatie krijgen. Natuurlijk staat de meeste informatie uitgebreid op onze websites www.privehuishod.nl en www.privehuislacloche.nl vermeld. Ook in Almere, waar wij een kamerverhuurbedrijf hebben, kunt u informatie zien op www.privehuisalmere.nl. Daar kunt u ook contact-info van de dames zelf vinden omdat zij in dat concept zelf contact hebben met u als klant.

Graag tot ziens!